Reinier Paping overleed afgelopen maandag op 90-jarige leeftijd.
Volledig scherm
PREMIUM
Reinier Paping overleed afgelopen maandag op 90-jarige leeftijd. © Pim Ras / Mensenlinq (bewerking: de Stentor)

Brinta schrikt van kritiek op rouwadvertentie Reinier Paping: 'Vervelend dat dit zo wordt opgevat’

Commotie op sociale media om een rouwadvertentie van ontbijtmerk Brinta na het overlijden van schaatsheld Reinier Paping. Mensen noemen het ‘smakeloos’ en ‘verkapte reclame’. Volgens het merk zelf is dat absoluut niet de bedoeling geweest. ,,Er zit nul commerciële gedachte achter. Totaal niet.”

64 reacties

 • Dick van Dijk

  11 maanden geleden
  Sukkels?Johan, kom op de naam Brinta is groter afgedrukt als die van de hr Paping, gewoon verkapte reclame en niets anders 😡
 • Loek Klaassen

  11 maanden geleden
  Reinier Paling heeft dit zelf de wereld in geholpen en stond er vierkant achter. Dus de advertentie is een ode aan hem en zeker geen misbruik
 • Wickerhoff

  11 maanden geleden
  Lees toch het commentaar van Brinta, en hou verder gewoon je mond! Het gaat om “Brinta Reinier”, zijn naam was er aan verbonden!!!
 • Bauke De Jong

  11 maanden geleden
  Het zou ook heel fijn zijn als die papfabrikant al zijn oud medewerkers die overlijden ook in 4 landelijke dagbladen een advertentie gunnen.
 • SPANHAK

  11 maanden geleden
  Ja, veel ophef maken hierover, mensen! Alle aandacht is reklame, ook negative aandacht. BRAVO NEDERLAND!!!Jullie leren het ook nooit, he? Denken, niet meteen roepen. Rust In Vrede, heer Paping.