Voorzitter Hubert Bruls van het Veiligheidsberaad, burgemeester van Nijmegen, staat de pers te woord na afloop van het Veiligheidsberaad.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Hubert Bruls van het Veiligheidsberaad, burgemeester van Nijmegen, staat de pers te woord na afloop van het Veiligheidsberaad. © ANP

Burgemeester Bruls wil coronabewijs op werkvloer, FNV zeer bezorgd: ‘Indirecte vaccinatiedwang’

updateHubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad en burgemeester van Nijmegen, vindt dat het coronatoegangsbewijs ook op de werkvloer moet worden ingezet. Daarvoor is een wetswijziging nodig, zo zei hij vandaag in het programma Buitenhof. Wat hem betreft wordt die wetswijziging ‘eerder vandaag dan morgen’ doorgevoerd.

  1. TERUGLEZEN | Zanger Van Morrison aangeklaagd omdat hij Ierse coronaminister ‘oplichter’ noemde
    CORONAVIRUS

    TERUGLEZEN | Zanger Van Morrison aange­klaagd omdat hij Ierse coronami­nis­ter ‘oplichter’ noemde

    De Noord-Ierse minister Robin Swann van Gezondheid klaagt zanger Van Morrison aan wegens smaad. De 76-jarige artiest noemde de minister onder meer ‘heel gevaarlijk’ en ‘een oplichter’ vanwege de manier waarop hij de coronapandemie aanpakt. Het RIVM heeft afgelopen etmaal 11.398 meldingen van positieve tests binnen gekregen. Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen is vandaag wederom verder gestegen, tot 1490. Dit liveblog is afgesloten. Volg hier alle laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus.