Bij Aspen Valley in Enschede zijn enkele honderden bezoekers besmet geraakt met het coronavirus.
Volledig scherm
Bij Aspen Valley in Enschede zijn enkele honderden bezoekers besmet geraakt met het coronavirus. © GinoPress B.V.

Burgemeester schrikt zich rot van mega-uitbraak in Enschedese disco

Burgemeester Onno van Veldhuizen is zich ‘rot geschrokken’ door de mega-uitbraak van corona gevallen na de eerste stapavond bij de Enschedese discotheek Aspen Valley. 

 1. Spannend tweede uitgaansweekend: lange rijen voor teststraten, horeca belooft beter te controleren

  Spannend tweede uitgaans­week­end: lange rijen voor teststra­ten, horeca belooft beter te controle­ren

  Nederland maakt zich op voor het tweede weekend zonder (de meeste) coronabeperkingen. Het zorgde vandaag wederom voor lange rijen met jongeren die zich laten testen om uit te gaan in nachtclubs of op festivals. De horeca belooft beter dan vorig weekend aan de deur te controleren op negatieve coronatesten. Ook de organisatie achter Testen voor Toegang zegt zich nog beter voorbereid te hebben.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.