Burgemeesters dwarsbomen cultuurprotest

VIDEODe meeste burgemeesters keren zich tegen de protesten van de culturele sector die voor vandaag staan gepland. Het gedogen van ludieke acties op de theatervloer zit er niet in. ,,Dit is de nerd op zijn bek timmeren.”

82 reacties

 • Jan Borst

  6 maanden geleden
  Halsema zeker vergeten of geen actieve herinnering heeft dat ze in de corona tijd dat er niks mocht zelf voorop liep met een demonstratie in Amsterdam op de dam hoe ongeloofwaardig kan je zijn
 • Norbert Schooten

  6 maanden geleden
  Jean Cox, voor jou is cultuur misschien belangrijk, maar voor de meeste mensen is het niet belangrijk, het geeft ook geen toegevoegde waarde aan je leven. We leven in 2022.
 • Jean Cox

  6 maanden geleden
  Nederland ziet cultuur alsiets onbelangrijks, bijzaak. Wat een grove fout! Cultuur is zéker nu gezien het grote aantal ongeletterden meer dan belangrijk. Het wordt tijd dat men op scholen, vanaf de lagere school zelfs, de opgroeiende jeugd laat kennis maken met schilderkunst, letterkunde, filosofie, podiumkunst, etcetera. In Frankrijk kom je zelfs peuters op een doodgewone schooldag tegen in een museum om kennismaken met beeldende kunst... Cultuur heeft de mens élke dag nodig, net als voeding!
 • M van der Meij

  6 maanden geleden
  Kan me de demonstratie op de dam in Amsterdam nog goed herinneren, wat zei Halsema toen ook alweer..............boter op hun hoofd allemaal die politici.
 • Frenklin van Dartel

  6 maanden geleden
  We moeten weer referendums gaan krijgen wat door het kabinet is afgeschaft daar ze bang waren. Welke Burgemeester is er nog door het volk gekozen, gewoon vriendjespolitiek. VVD betekend Vervallen Vrijheid Domme Nederlanders. Stem aub niet meer op de VVD die al in de laatste 10 jaar geheel Nederland kapot hebben gemaakt en juist verdeeldheid prioriteit hebben Rijken worden Rijker en Armen worden Armer. Niemand heeft nog vertouwen in Rutte IV waar nu al de leugens orde van de dag zijn.