Mari van de Ven begon in de nacht van zondag op maandag om 00.01 uur met het knippen van de Bossche wethouder Jan Hoskam.
Volledig scherm
PREMIUM
Mari van de Ven begon in de nacht van zondag op maandag om 00.01 uur met het knippen van de Bossche wethouder Jan Hoskam. © Marc Bolsius

Celebrity-kapper Mari van de Ven zet stipt om 00.01 uur de schaar erin, zonder mondkapje

De kapperszaken mogen weer open. Dus is het in de nacht van zondag op maandag om één over twaalf op de Kerkstraat al alle hens aan dek in het Haaratelier van celebrity-kapper Mari van de Ven. Eigenlijk had Van de Ven burgemeester Jack Mikkers graag als eerste in zijn stoel gehad. Maar die is compleet glad geschoren, dus dat was ‘hooguit zemen geworden’. 

De eer is nu voor wethouder Jan Hoskam, die in alle eerlijkheid vertelt dat hij op maandagmorgen ook nog een afspraak bij zijn eigen kapper heeft staan. Zodra de klok twaalf uur heeft geslagen, lopen Hoskam en Van de Ven de zaak in. Binnen zit een negental opgewonden medewerkers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Het kappersoog ziet uitgroei bij een van de verpleegkundigen. ,,Nee, nee, nee’’, luidt het verweer om er niet aan te komen. 

  1. Laagste aantal ziekenhuisopnames sinds RIVM deze meldt, maar meer besmettingen aan het licht
    Update/video

    Laagste aantal ziekenhuis­op­na­mes sinds RIVM deze meldt, maar meer besmettin­gen aan het licht

    Er zijn in Nederland de afgelopen 24 uur drie mensen met corona opgenomen in het ziekenhuis. Dat meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Dat is het laagste aantal sinds dit bijgehouden wordt. Het officiële aantal doden door het coronavirus in ons land is met zes gestegen naar 6011. Het aantal vastgestelde besmettingen stijgt na een wekenlange daling sinds enkele dagen juist weer sterk. Dat komt vermoedelijk doordat Nederland meer is gaan testen.