Vier studenten in Leiden genieten van de zon. Van links naar rechts: Roos (18), Sophie-Anne (21), Luca (20) en Isabelle (20). Morgen waait het weer hard, en geldt code geel.
Volledig scherm
Vier studenten in Leiden genieten van de zon. Van links naar rechts: Roos (18), Sophie-Anne (21), Luca (20) en Isabelle (20). Morgen waait het weer hard, en geldt code geel. © Marlies Wessels

Code geel: morgen harde windstoten, maar een zonnig carnaval

Het mooie weer van vandaag is van korte duur: morgen geldt er code geel vanwege de harde wind. Maar er ligt weer beter weer in het verschiet, zegt Wouter van Bernebeek van Weerplaza. ,,Vanaf zaterdag krijgen we tot minimaal halverwege volgende week zonnig weer.”

  1. Pas dagen nadat plassende buschauffeur haar lichaam vindt, weet de politie dat het om Marleen (64) gaat
    PREMIUM

    Pas dagen nadat plassende buschauf­feur haar lichaam vindt, weet de politie dat het om Marleen (64) gaat

    Dankzij knap en snel politiewerk zit een 32-jarige man in de cel op verdenking van de moord op Marleen V.L. (64) uit Oostende. Het lichaam van de weduwe werd begin deze week gevonden in de Nederlandse grensplaats Koewacht. Maar waarom moest ze dood? En waarom werd haar lichaam daar gedumpt? Een reconstructie van een kleine week speurwerk, te beginnen bij een buschauffeur met een volle blaas.
    Oostende, Koewacht