Code geel: ook later vandaag zware onweersbuien en wateroverlast

VideoHet heeft vannacht op een aantal plaatsen flink geonweerd en forse regen- en onweersbuien trekken momenteel over ons land. Het KNMI heeft met het oog op mogelijke blikseminslag, hagel en windstoten code geel afgegeven. Verkeer kan hierdoor hinder ondervinden. De komende uren trekt het onweer naar het noorden, maar later op de dag ontstaan er in het zuiden van het land opnieuw onweersbuien die pas in de avond wegtrekken.

30 reacties

 • S. van Beijnum

  1 maand geleden
  @L Lansbergen: Neuh... mijn reactie was zo ongenuanceerd als dat u het opvat, ik deel uw gevoelens in deze niet. Al ruim 150 jaar verbranden we van alles en stoten daarmee een hoop troep uit. Nu krijgen we het retour, gevalletje oorzaak en gevolg. 'The circle of life' sluit zich altijd.
 • L Lansbergen

  1 maand geleden
  S van Beijnum ; gaat U zich nu ( een paar flinke buien en onweersklappen later ) excuseren voor Uw ongenuanceerde en overbodige reactie ?
 • V Blessing

  1 maand geleden
  Dus los van de omgevallen stroommasten, tientallen omgevallen bomen etc etc niks aan de hand.... Had het KNMI niet gewaarschuwd, was de klaagzang nóg groter
 • J Spiljard

  1 maand geleden
  Deze klopt altijd, Als het regent in mei, is april voorbij.
 • S. van Beijnum

  1 maand geleden
  Sjonge jonge, had ik me helemaal verheugd op een goede donderbui, blijft het gewoon droog in Schiedam!
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”