Hollandse Hoogte / Laurens van Putten
Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte / Laurens van Putten

Coronaprik wel/niet in het gele boekje: chaos bij GGD

Jaarlijks worden honderdduizenden 'gele boekjes' gedrukt voor de registratie van inentingen. Maar de coronaprik mag daar formeel niet in, tot chagrijn van reislustige Nederlanders en een meerderheid van de Tweede Kamer. ,,Dit is de waanzin ten top.”

95 reacties

 • R. Laarman

  1 jaar geleden
  Ik stond voor Jan met de korte achternaam met mijn gele boekje etc.Moest mijn bewijs maar in het gele boekje niette
 • H. Clements

  1 jaar geleden
  GGD Flevoland laat weten dat je een stempel in het gele boekje kunt krijgen. De info hoe dit moet is alleen beschikbaar als je een twitteraccount hebt. Wat een trieste instelling. Elitaire autistenclub.
 • Henderikus Blok

  1 jaar geleden
  Mijn man en ik hebben een afspraak op as vrijdag tussen 17.00 en 20.00 om in het gele boekje onze vaccinaties in te laten schrijfen. Bij de GGD in Enschede.
 • W.A. Groenendijk

  1 jaar geleden
  De Jonge geeft maar weer eens aan hoe ver hij van de dagelijkse samenleving staat. Maar ook hoe stompzinnig eigenwijs deze regering is. Als het uitkomt is "Brussel"de reden om niks te doen en anderzijds wordt een wereldwijd erkend document als "niet erkend" terzijde geschoven. En dan de reden: tijd. Boem,boem, en het stempel is gezet. Ik vrees dat de Jonge nog nooit van het boekje had gehoord. maar daar wel een oordeel over had. Slecht cabaret van amateurs en onkundigen.
 • H. Clements

  1 jaar geleden
  Kreeg vrijdag m'n 2de Pfizer in Almere haven. Kreeg te horen dat ik zelf maar een stempeltje moest zetten in mn gele boekje. Geen hulp waar dat dan moest of wat er ingevuld moest worden. met andere woorden zoek het maar uit als je zo nodig een stempeltje moet. Op een tafel lag een stempeltje, dat was het. Geen sticker helemaal niks. Fijn bedrijf dat GGD Flevoland, je wordt daar met minachting behandeld.