Danny zoekt meisje dat in Deventer moet wegduiken voor berg water: ‘Het zal je kind zijn’

Met videoZe kan nog schuilen achter haar fiets, maar of het echt heeft geholpen is de vraag. Een meisje in Deventer krijgt een grote plens water over zich heen nadat een busje uit een ondergelopen tunnel komt en langs haar rijdt. De eigenaar van dat bedrijfsbusje is nu naar haar op zoek om het goed te maken.

63 reacties

 • eduard jacobs

  1 maand geleden
  Volgens mij hebben de meesten hier weer liters Azijn naar binnengewerkt , oppassen he luitjes dat werkt verslavend ,en als dat busje langzamer had gereden was het water niet zo hoog opgespat ,dat leer je op school oh ja de enkelingen hier die wel school liepen , toch een mooi gebaar !
 • M.G.J. Mellink

  1 maand geleden
  Ik wordt een beetje misselijk van de tekst "het zou je kind maar zijn". Op zich vervelend als je wat water over je heen krijgt maar we kunnen ook overdrijven zeg.
 • Kas Van Dam

  1 maand geleden
  Ach, er werd niet overdreven hard gereden. Busje is weinig te verwijten. Maar een mooi gebaar (en gratis reclame), dat wel.
 • Rosenberg

  1 maand geleden
  Dit is toch overmacht? De bestuurder kan hier niets aan doen, hoor! Jammer voor de fietsers/voetgangers...
 • Prof. Drs.Henk

  1 maand geleden
  Voor alle domoren, dat meisje loopt op het voetpad, omdat het fietspad niet toegankelijk. Wat de beelden betreft, ik zie wel vaker camera's bij tunnels en viaducten. Ferry Schaick
 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.