Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Dat de NPO een podium biedt aan extremisten is het failliet van ons bestel

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

68 reacties

 • Hans Velleman

  4 weken geleden
  "Extremisten" hebben een concreet punt. Onderbuik krijsers projecteren hun onbehagen op hun medemensen en brullen het hardst om die te overtuigen: De media hebben tegenwoordig een bizar groot manco aan extremisten en omgekeerd evenredig aan populistisch krijsende massale onderbuik groeperingen.....om daarmee reclame boodschapen te spuien voor het "bedrijfsleven" zoals Lidl en Appie.
 • Graaf

  1 maand geleden
  Daan van der Graaf, Elst. Keurig verwoord. Nu moet de kiezer eens gaan nadenken waarom hij of zij mag stemmen.
 • Alexande Roeters

  1 maand geleden
  Ja kom laten we die mensen censureren. Dan bestaan ze niet meer? Hoe harder je ons tegen werkt. Des te groter zullen we worden. Dus goed idee. Voer t uit.
 • Dineke Benard

  1 maand geleden
  Dat anderdenkenden de mond wordt gesnoerd is het einde van ons vrije bestel. Democratisch land toch, hoewel de omroepen de roeptoeters van de overheid zijn.
 • Julia van Damme

  1 maand geleden
  Nee, natuurlijk zijn de door Eus genoemde clubjes helemaal niet fris. Maar ... misschien kan er eerlijkheidshalve ook eens wat licht geworpen worden op de onderliggende oorzaak van het ontstaan van dergelijke extreme en doorgedraaide standpunten? De paar mensen hieronder die dat ook vinden, behoren daarom ook niet voor discriminerend en racistisch uitgemaakt te worden; dat wordt hier in NL de laatste tijd wel al heel snel geroepen; ook een veeg teken trouwens.