Joyce Sylvester was senator voor de PvdA en werd in 2008 de eerste vrouwelijke burgemeester van Surinaamse afkomst in Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Joyce Sylvester was senator voor de PvdA en werd in 2008 de eerste vrouwelijke burgemeester van Surinaamse afkomst in Nederland. © Marco Okhuizen

Dat Johan Derksen grensoverschrijdend gedrag op de televisie verdedigt, zegt alles

ColumnJoyce Sylvester schrijft wekelijks over onderwerpen die haar raken. Deze week over de zoveelste onthulling van grensoverschrijdend gedrag. De hele sfeer dat ‘er koppen moeten rollen’ stoort haar enorm.

99 reacties

 • H. Boldewijn

  15 uur geleden
  Ik kan me grotendeels vinden in de woorden van mevrouw Sylvester, maar ben het niet met haar eens dat grensoverschrijdend gedrag in de geschiedenisboeken zal verdwijnen omdat het uitsterft. Simpel weg omdat we steeds weer via het internet hiermee worden geconfronteerd. Daarom verdient gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen blijvende aandacht bij de opvoeding van kinderen.
 • Anoniem

  1 dag geleden
  Chris Beun: Er wordt gezegd, geweldig verhaal en respect voor deze vrouw. Eens deze column is terecht wat zij hier neerzet. Maar, met alle respect ik kom de naam Tom tegen en daar vind ik dat hij bij de eerste geluiden gelijk aan de schandpaal genageld wordt. Dit heet voor de hedendaagse middeleeuwen. Is het waar wat naar buiten komt, wordt hier juist gehandeld. Ik weet het echt niet. Moord en doodslag verafschuw ik met een hoofdletter, vreselijk en wat gebeurt er daarna met de kinderen
 • Jan Proeme

  2 dagen geleden
  Eens een keer goed luisteren en niet alles schreef trekken. Hoe doe de dames het onder elkaar ?
 • Norbert Schooten

  2 dagen geleden
  Wanneer wordt er eens naar de vrouwen gekeken? Die zijn geen haar beter
 • Hans Laats

  2 dagen geleden
  Hans Laats. Niet alleen MANNEN maar ook VROUWEN tonen grenoverschrijdings gedrach. Meer verdekt 🤔.