Özcan Akyol.
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol. © Joost Hoving

De burgemees­ter van Staphorst vreest voor eigen positie en doet daarom niet het goede

columnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

17 reacties

 • Schottelndreier

  2 dagen geleden
  De woede van de burgemeester kwam op mij oprecht over!
 • Hans Laats

  3 dagen geleden
  Hans Laats. Als ik het nieuws moet of kan geloven, is Limburg knal rood 😲 en de rest van NL. oranje incl. Staphorst 🤔.
 • Sina Hogeboom

  3 dagen geleden
  Ja en het is zorgelijk in Nederland nou ja geloof er niks van.En laat ze in Staphorst lekker doen waar ze zin in hebben,zolang ze maar in hun eigen buurt blijven.
 • R. van Sinderen

  3 dagen geleden
  In een God geloven is onzin, het is jammer dat de wetenschap niet de laatste stap durft te zetten om het onomstotelijk te bewijzen, maar dat is eigenlijk al zo. Het mag zeker geen reden zijn om niet te vaccineren, het mist elke bodem. Het wordt tijd voor vaccinatieplicht en weigeraars werkelijk dingen ontzeggen, we houden nu dit virus onnodig in leven met onschuldigen die ervoor betalen.
 • C Schenk

  3 dagen geleden
  Wat een onzin. Hij kan wel oproepen tot vaccinatie, maar zolang een groot deel van de bevolking van een dorp zwaar gelovig is zullen ze daar geen gehoor aan geven, dus dat heeft totaal geen zin. Het gedeelte van de bevolking dat zich wel laat vaccineren is redelijk veilig omdat ze gevaccineerd zijn. Het ongevaccineerde deel zal zich niet in café's, kroegen, bars en restaurants laten zien dus gevaccineerde mensen kunnen daar rustig naar toe. Rotterdam bv heeft ongeveer dezelfde vaccinatiegraad!