Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © ANP

De feiten: rijke man slecht voor het milieu, D66-kiezer vliegt het vaakst

Rijke mannelijke VVD-stemmers zijn slecht voor het milieu, is een van de conclusies van een onderzoek van I&O Research naar het klimaatgedrag van Nederlanders. Jongeren staan lang onder de douche, en de aanhang van klimaatpartij D66 stapt het vaakst in het vliegtuig. 

Eigenlijk, kun je stellen, is het niet meer dan terecht dat drie VVD’ers (premier Mark Rutte, minister van Economische Zaken en Klimaat Eric Wiebes en voorzitter van de klimaattafels Ed Nijpels) het Klimaatakkoord voor elkaar moeten zien te boksen. Hun kiezers zorgen namelijk ook voor de meeste uitstoot.

  1. Verdwenen studente Tanja Groen (18) mogelijk in leeg graf gelegd, grote operatie op begraafplaats
    VIDEO

    Verdwenen studente Tanja Groen (18) mogelijk in leeg graf gelegd, grote operatie op begraaf­plaats

    Tanja Groen (18) is op de avond van haar verdwijning in 1993 mogelijk vermoord en in een al gedolven graf gelegd. Dat zegt Peter R. de Vries, die de familie bijstaat, tegen deze nieuwssite. ,,Het scenario is dat ze op de avond dat ze verdween is vermoord en door de dader in een vers gedolven graf is gelegd, waar de volgende dag een kist in is gegaan met een overledene en het graf is dichtgegooid”, zei De Vries. Hij is aanwezig bij de opgraving op het kerkhof aan De Beente in Maastricht.