Berthie Verstappen dankt Peter R. de Vries als er in 2018 een doorbraak komt in het onderzoek naar de dood van de 11-jarige Nicky Verstappen.
Volledig scherm
PREMIUM
Berthie Verstappen dankt Peter R. de Vries als er in 2018 een doorbraak komt in het onderzoek naar de dood van de 11-jarige Nicky Verstappen. © ANP

De held van de nabestaanden heeft ook een keur aan vijanden

Hij mag zich misdaadverslaggever nummer 1 van Nederland noemen, maar die titel leverde hem ook een keur aan vijanden op. Misdaadverslaggever, Peter R. de Vries lijkt prooi van één van hen te zijn geworden.

6 reacties

 • ANN LIMBOS

  3 maanden geleden
  Dat komt ervan als criminelen bepamperd worden ten nadele van de brave burger !
 • Tom Leeuwen

  3 maanden geleden
  Criminelen hebben veel te veel rechten in Nederland,slachtoffers te weinig. Peter jij sta altijd voor je zaak,ik hoop dat je ook deze wint. Sterkte ook voor de familie.
 • Karina van Bavel

  3 maanden geleden
  Tja Nederland....zaait en gij zult oogsten......Peter,beterschap en snel weer de ouwe,we duimen voor je!
 • ineke van den Berg

  3 maanden geleden
  Een te vol land waar criminelen en foute mensen vrij rondwandelen, in straten wordt geschoten, er volgen vaak stille tochten maar daar hebben de slachtoffers niets meer aan. En dan horen dat er afschuw over de daden wordt uitgesproken , het zal je kind of partner maar zijn die slachtoffer worden. Het vraagt hier inderdaad om nieuw leiderschap maar niet van mensen die het voor in de mond hebben, echte leiders die misdaad keihard aanpakken!
 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Het land waar slachtoffers levenslang krijgen en daders na een paar jaar cel alle hulp wordt aangeboden om een nieuw leven op te bouwen. Triest. Peter is iemand die Nederland nodig heeft en nog lang niet kan laten gaan. Laat je niet klein krijgen Peter!