Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee&Kee

De toon waarop Rutte ons de basisregeltjes uitlegt, doet mij denken aan mijn vader

Zij ZegtJournalist Debby Gerritsen duikt met een vrouwelijke blik in de actualiteit en deelt iedere week wat haar opvalt.

47 reacties

 • Piet de Neef

  15 uur geleden
  De beste stuurlui staan aan wal. Ik vraag mij af met wat voor alomvattende oplossingen al die betweters zouden komen als zij het voor het zeggen hadden.
 • M Waarhold

  17 uur geleden
  Corona legt tevens ook bloot waar Rutte gefaald heeft. De sympathisanten houden vol dat hij goed werk heeft geleverd. We zijn naar een economische staat gegaan waar hij het alleen goed gedaan heeft voor de mensen die al ruimschoots voldoende hadden, de rest, het gepeupel, is er nauwelijks op vooruit gegaan. Mark is een materialist en heeft, net als zijn kornuiten, geen oog voor het volk die er voor zorgt dat anderen hun zakken kunnen vullen. Geen enkele VVD-er die dat toegeeft.
 • Eric Vogel

  19 uur geleden
  Goed omschreven Debby. Helaas zitten we nog wel even vast aan dit Jo Jo beleid van een ongeloofwaardige Premier en zijn narcistische zorgminister. Het zal de media , dus ook het AD , sieren als ze eens meer kritische stukken gaan schrijven over de afbraak vd zorg in de laatste jaren. Dat de zorg op het moment op zijn tenen loopt heeft een oorzaak.
 • Peter de Jong

  21 uur geleden
  Er is geen vertrouwen, omdat niemand een lange termijn visie neerlegt en de korte termijn maatregelen totaal onlogisch zijn. Waar is de wetenschappelijke en financiële onderbouwing? Waarom zou je vroeger sluiten? Zo creëer je toch een kunstmatige drukte? Als je minder drukte in de winkels, horeca en clubs wil moet je de openingstijden juist verruimen!
 • Peter Millett

  22 uur geleden
  Het hele politieke proces van het afgelopen jaar wordt bepaald door een premier die vast wil houden aan zijn macht. En wat je vasthoudt, verlies je. Daardoor is de kabinetsformatie een farce. Niemand is er blij mee. Het coronabeleid staat in het teken van beeldvorming: "als mensen maar niet boos worden." Gevolg: mensen zijn het vertrouwen in de regering kwijt. Ik heb zelden zo'n cynisme meegemaakt. Echt leiderschap zal moeten beginnen binnen de VVD. Wie gaat Rutte de waarheid vertellen. REMKES?