Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Kee&Kee

De toon waarop Rutte ons de basisregeltjes uitlegt, doet mij denken aan mijn vader

Zij ZegtJournalist Debby Gerritsen duikt met een vrouwelijke blik in de actualiteit en deelt iedere week wat haar opvalt.

59 reacties

 • R Erikson

  1 jaar geleden
  Voor vaxxers die de ongevaxten van alles de schuld geven en almaar voor 'wappie' uitmaken heeft Lucas Bergkamp een duidelijke verklaring: "Waarom zou bezorgdheid om de langetermijn-effecten van vaccinatie opzij geschoven mogen worden? Op allerlei andere gebieden, waaronder klimaat, worden maatregelen juist gebaseerd op de onbekendheid met de langetermijn-effecten. Dat heet het voorzorgbeginsel. Waarom geldt dat hier niet?"
 • Toll Patscher

  1 jaar geleden
  Hij heeft zijn 'beste' tijd gehad. Dat weet hijzelf al te goed. Maar de machtswellust is te groot, en de moed om zelf zijn hoed te nemen heeft hij blijkbaar niet. Dat was eigenlijk al duidelijk toen hij zich bepaalde dingen niet meer kon herinneren.
 • Sina Hogeboom

  1 jaar geleden
  Krijgt Rutte wel een IC bed als hij zelf corona http://krijgt.Je betaald je scheel in dit land aan zorg kosten dan zou het zo kunnen zijn dat je over gehemeld wordt aan Duitsland te zot voor woorden!!
 • Theo Van Van Van Ballekom

  1 jaar geleden
  Goed voorbeeld doet goed volgen slecht voorbeeld doet slecht volgen. De burger kont niet weg met een sorry ik zal mijn leven beteren, ik kan het mij niet actief herinneren. Zie het resultaat
 • Bolt

  1 jaar geleden
  Klaarblijkelijk moet alles in Jip en Janneke taal herhaald worden .... Maar dan nog snapt men niet dat ze zelf verantwoordelijkheid moeten nemen. Door geen verantwoordelijkheid te nemen gaat straks alles op slot. Nu lees ik al van ouders die hun kind niet gaan testen. Dat is egoïsme ten top... Afstand houden en thuis blijven , nee massaal de hort op. Dus mijn voorspelling is , een lockdown en scholen dicht. Dan roept iedereen weer van alles. Men vergeet dat ze het zelf gedaan hebben.