Özcan Akyol
Volledig scherm
PREMIUM
Özcan Akyol © Joost Hoving

De vraag rijst hoe zinnig en gezond het verzetten van de klok nog is

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

32 reacties

 • P. van der Kooij

  1 jaar geleden
  Sind de invoering van de zomertijd ben ik blij met dit fenomeen. Vandaag ook, ik kon in de middag een uur langer lekker in de zon op mijn balkon zitten tot 16.30 uur. Er zijn altijd voors en tegens en ik ben lekker voor. Maar ik ben ook voor het compromis. Van een half uur van het ene en het andere. Maar die zogenaamde medische argumenten als biologische klok, daar moet ik vooral om schaterlachen. Dat neem ik niet serieus.
 • Heleen Van Kampen

  1 jaar geleden
  Ik vind veel reacties erg kort door de bocht, het feit dat mensen last hebben van de klok verzetten, geeft jullie niet het recht om ons weg te zetten als zeurpieten en zeikerds. Fijn voor jullie dat je er geen last van hebt, maar voor een heleboel mensen ligt dat anders en voor de goede orde ik ga nooit op vakantie naar verre landen, daar heb ik de centen niet voor.
 • Koen Jong

  1 jaar geleden
  Eens drama met het kids en zelf nog moeier. Drama
 • Ruud Spermon

  1 jaar geleden
  Zomer en wintertijd, héérlijk. Geen enkele moeite mee.
 • Marsono Somiro

  1 jaar geleden
  Marius A. C. Hoff, 8 uur geleden met Wintertijd en eigenlijk GMT past beter bij Nederland. Hehe, eindelijk een zeer goede reactie. GMT zeg maar de tijd in de U.K. zou i.d.d. beter bij NL passen. De Engelsen, schotten etc. hebben niet voor niets meer fut dan de meeste vastelanders. En geografisch gezien is dat ook juist. NL is destijds in de verkeerde tijdszone ingedeeld door wetenschappers, welke niet de beschikking over moderne satelieten en andere geavanceerde apparatuur hadden. Zomertijd Weg!