Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Deze week was de wereld echt even een lelijke plek

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

21 reacties

 • P. Lomito

  2 maanden geleden
  Hangt er vanaf waar je woont en of je een TV gebruikt. Met name dat laatste is echt een verademing, moet je eens een aar weken proberen.
 • J.C. Kattestaart

  2 maanden geleden
  Soms zijn we verbaast,maar meestal zijn we niet meer verbaast.Soms staan we even stil (tijd om tefilmen) maar daarna leven we gewoon verder.Alsof er niets gebeurt is.
 • Joop Westdijk

  2 maanden geleden
  Is de overbevolking niet gewoon het echte probleem op deze aardkloot.
 • Erik Gemser

  2 maanden geleden
  Naar mijn idee is het de enorme nieuwsgierigheid die de ramptoerist creëert. Of het nu een eenvoudige aanrijding is, een reanimatie op straat, of een in nood verkerende zwemmer, er staan altijd mensen apathisch en super hinderlijk te kijken. Blijven zelfs hinderlijk in de weg staan om maar niets te willen missen. Slechts een enkeling gaat over tot handelen als je geluk hebt. En soms dat gebeurt maar zelden. Zijn we zo afgestompt (door de vele ellendige beelden op tv) en 'blind' geworden?
 • R. van Sinderen

  2 maanden geleden
  Bekeuren, weghouden, er gaat iets fout in het begin, je ziet de situatie en de neiging om je te verkneukelen komt gelijk op. We leven in het ik tijdperk, bekijken rampen door het scherm van je mobi maar voelen we nog medelijden, de drang om te helpen? Dit is hard op weg een lege wereld te worden.