De zoenen als begroeting hoeven veel lezers niet terug na de lockdown.
Volledig scherm
PREMIUM
De zoenen als begroeting hoeven veel lezers niet terug na de lockdown. © Hollandse Hoogte / ANP

Die drie zoenen, die hoeven we na de lockdown niet meer terug

LezersreactiesIn zijn column van afgelopen donderdag vroeg Frank Poorthuis: wat willen jullie meenemen naar het nieuwe normaal? Wat is het goede dat jullie uit de ellendige lockdown wilt behouden?

5 reacties

 • M.F. Blokker

  1 jaar geleden
  Wow, Wordt nu het laatste restje polariteit uit de crisis geknepen? Volgend jaar is de drieklapper gewoon weer terug, Staat iedereen schouder aan schouder in de kroeg te lallen en zijn zeikerds nog steeds gewoon zeikerds.
 • Astrid Beek

  1 jaar geleden
  Wat sneller dan snel afgeschaft moet worden, is dat idiote gedoe met elleboogstoten in plaats van handen geven. Dat handen geven even niet kon prima, maar we moesten ook 1,5 meter afstand houden en dat doe je met ellenbogen ruim niet.
 • Marco S. Zelf

  1 jaar geleden
  Shift-click. Ik denk dat de Nederlander zelf wel uitmaakt of hij/zij 3 zoenen terug wil. Velen kunnen niet wachten om die vriend of vriendin weer een oprechte knuffel en Hollandse 3 klapper te geven!
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  R. Schuit Wat ik meeneem van deze corona tijd is: Leef normaal zonder angst!!!! Je kan je altijd angst aan praten, maar doe NORMAAL EN LEEF
 • De Lange

  1 jaar geleden
  Je ziet nu al dat mensen geen discipline hebben(ik ook) en de karretjes niet volledig terugduwen. Blijkbaar hebben we die 50 cent daarvoor nodig, snel weer invoeren dus