Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie

Dieven stuiten 's nachts op jongetje (4), ‘brengen’ hem naar huis en nemen pinpassen en auto mee

Om zes uur in de ochtend wandelde een 4-jarig Arnhems jongetje afgelopen oktober de deur uit in zijn pyjama. Het was nog donker en het regende. Hij wilde naar school. Onderweg kwam hij twee mannen tegen. Die brachten hem naar huis, om daar hun slag te slaan. Ze kwamen binnen via de deur die de kleuter open had laten staan.

8 reacties

 • bjorn Roos

  2 jaar geleden
  Faizy is de weg kwijt, ziet overal racisme in. Succes verder en misschien terug gaan als wij zo bizar zijn, dan heb je ook geen last van ons. Goed om het jochie terug te brengen, treurig dat dan ook direct je huis wordt leeggeroofd. Ouders.. zet goede sloten op de deuren die de kleine sleepwalker houdini niet kan open maken!
 • C. Zwaagstra

  2 jaar geleden
  Natuurlijk Faizy, gooi het maar weer op racisme/discriminatie. Het lijkt wel of jullie dat graag willen? Je in zelfmedelijden wentelen. Dit verhaal gaat over een klein kindje. Punt! Blij dat de 2 mannen hem heelhuids thuisgebracht hebben. Al zou ik nu wel betere sloten plaatsen. C.Zwaagstra
 • Van Rossem

  2 jaar geleden
  @Ann.Amai er zit wel iets in wat die Faizy schrijft.En met de afkomst van faizy valt het wel mee met de hitte dan kan je er wel tegen.Vrijheid in Nederland licht nogal erg gevoelig.Want de ene zijn vrijheid is de andere zijn vrijheid niet meer.Gelukkig is het jochie veilig thuis en spullen zijn vervangbaar.
 • Byron Blastro

  2 jaar geleden
  Jongetje van 4 ???... Waren de deuren op een kier ofzo, geen slot ? Geen nacht slot ? Geen camera ? Nou dan vraag je het toch zelf.... Wel netjes van de daders dat hun kind terug is. Had erger kunnen zijn
 • Dick Wal

  2 jaar geleden
  Ik zou blij zijn dat mijn kind veilig thuis is. Die spullen zijn vervangbaar, kind niet. Als dat kind makkelijk zelf naar buiten kan komen, komt een andere willekeurige inbreker ook makkelijk binnen. Foutje bedankt.