Peter van der Meer in zijn deuropening. Afgelopen weekend stonden boa's voor zijn deur om te kijken bij ‘de friemelhoek van ome Peet.’
Volledig scherm
PREMIUM
Peter van der Meer in zijn deuropening. Afgelopen weekend stonden boa's voor zijn deur om te kijken bij ‘de friemelhoek van ome Peet.’ © www.roeldijkstra.nl

Dikke pret toen vrienden van Peter (31) een Google-locatie maakten, totdat er boa's voor de deur stonden

Het was dikke pret afgelopen zomer, toen de vrienden van Peter van der Meer (31) uit Schiedam een Google-locatie genaamd ‘De friemelhoek van ome Peet’ op zijn adres aanmaakten. Dat er maanden later boa’s voor de deur zouden staan, had geen van hen verwacht.

 1. Premier Rutte en andere grote namen volgende week gehoord over Gronings gasdossier

  Premier Rutte en andere grote namen volgende week gehoord over Gronings gasdossier

  Premier Mark Rutte en vicepremier Wopke Hoekstra moeten volgende week onder ede verklaren over hun rol in het Groningse gasdossier. De parlementaire enquêtecommissie die de gaswinning onderzoekt, houdt volgende week de laatste openbare verhoren. Daarnaast voelt de commissie Shell-baas Ben van Beurden en NAM-chef Johan Atema aan de tand. Ook oud-ministers Eric Wiebes en Stef Blok worden gehoord, evenals staatssecretaris Hans Vijlbrief, die nu over mijnbouw gaat.
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. FNV: Loonsverhoging van 20 procent voor beveiligers Schiphol, nachttoeslag stijgt met 35 procent
  57

  FNV: Loonsverho­ging van 20 procent voor beveili­gers Schiphol, nachttoe­slag stijgt met 35 procent

  Schiphol geeft beveiligers nog eens een toeslag van 2,50 euro per uur om de personeelstekorten op de luchthaven tegen te gaan. Omgerekend gaat het om een stijging van 20 procent. Dat is de uitkomst van de onderhandelingen tussen Royal Schiphol Groep en FNV Schiphol en CNV Vakmensen. De nachttoeslag gaat met 35 procent omhoog. De afspraken gelden ook voor de beveiligers die werken op Rotterdam-The Haque Airport.