Edo Draaijer
Volledig scherm
PREMIUM
© Edo Draaijer

Discussie drugsgebruik laait op na moord op Peter R. de Vries: ‘Aan xtc-pilletje kleeft bloed’

Blijf van drugs af. Want met elk pilletje dat je slikt, draag je hoe je het wendt of keert bij aan de criminele wereld die erachter zit. ,,Er kleeft bloed aan”, zegt Arnhems burgemeester Ahmed Marcouch.

27 reacties

 • Cees van den Blink

  1 jaar geleden
  Spuit slik of snuif je toekomst lekker kapot.
 • Tom Vermeulen

  1 jaar geleden
  Drugshandelaren zijn internationals. En wij denken dit probleem binnen onze landsgrenzen op te kunnen lossen met legalisering? Er staat geen hek om Nederland. Dus? Legalisering werkt allen op tenminste Europees en het liefst mondiaal niveau. Gaat niet gebeuren.
 • Van Rossem

  1 jaar geleden
  Ja en als de gebruiker zijn ogen open gaan is het hele probleem opgelost.Hetzelfde als een Atheïst morgen naar de kerk gaat is ie in een keer in de http://heer.Ga je als crimineel toch weer wat anders doen.
 • Marco van Sint

  1 jaar geleden
  Het is een illusie dat er ooit een mensheid zal zijn waar niemand drugs gebruikt of naar de hoeren gaat. Beetje populair doen van de mensen in dit artikel, xtc en synthetisch drugs produceren we zelf dus dat kun je prima legaliseren. Voor andere drugs die van ver komt is het een stuk Lastiger.
 • Michel Bisschops

  1 jaar geleden
  Ik heb zelf reuma en kan zonder wiet niet bewegen Als ik s’morgens wakker wordt moet ik wat roken (geen amnesia rook voor de pijn niet om stoned te worden ) De politie heeft me planten 7stuks +2lampen nix afgetapt stroom meegenomen en ik kreeg een brief dat ik de volgende keer 3 maanden uit mijn huis zo worden gezet Ik moest me wiet dus bij criminelen kopen Ik kweek sind paar jaar weer buiten in tent thuis wiet Dan weet ik wat ik heb en krijg En geef criminelen geen € Michel bisschops