Saskia Noort.
Volledig scherm
PREMIUM
Saskia Noort. © Shody Careman

Dit is waarom ik volgens mijn mannelijke vrienden geen vaste relatie heb

ColumnSaskia Noort schrijft op deze plek wekelijks over nieuws dat haar raakt. Deze week heeft ze het over feminisme en de angst van mannen voor een 'selfmade rich bitch’.

25 reacties

 • Geert Grijpma

  2 jaar geleden
  Saskia Noort? Daar mag je mij voor wakker maken.. zolang ze mij niet stoort tijdens trainingen, kwalificaties en wedstrijden van Max is er alles mogelijk😅😂😁🥳🤗🥰😍🤣
 • adriaan h westerouen

  2 jaar geleden
  Nee! Mannen zijn niet bang voor rijke, onafhankelijke, geëmancipeerde dames. Integendeel. Die dames zijn opwindend en leuke gesprekspartners. Nee, het gaat om iets anders. Om zelfingenomen, arrogante, onhebbelijke tantes die alles willen hebben, en wel onmiddellijk, wat hun bevestig hartje verlangt. Dure tasjes, onbetaalbare drankjes, 8 sterren hotels, patserige automobielen, sixpack toyboys. Enzovoorts. Onuitstaanbare richten, die aan yoga doen en Baudet stemmen. Want het is zo'n lekker ding.
 • J Maasland

  2 jaar geleden
  Hahaha die reacties op Saskia dr column van de MANNEN (nee niet alle mannen). Vooral deze vond ik heel grappig 'Ach wat is het weer heerlijk links om even zijdelings de F1 af te zeiken, Gadver' Ja dat was ook echt de kern van de column hahaha. Saskia top column!
 • inge de graaf

  2 jaar geleden
  Beste Saskia, mijn tip is, zoek eens een leuke Spaanse, Italiaanse of Franse man, die weten nog wat romantiek is en niet die rationele pragmatische Nederlandse mannen die vrouwen al snel als een bedreiging zien voor hun eigen ego....
 • Sjaak Roukema

  2 jaar geleden
  Sjaak Roukema Kan Saskia Noort haar meningsverschil met Sander Schimmelpenninck niet ergens aan de grachtengordel in Amsterdam bespreken? Haar columns boeien mij totaal niet, het is tijd dat Fidan Ekiz haar plaats in gaat nemen!