Dit zijn de symptomen van de deltavariant: ‘Je kan denken dat je een gewone verkoudheid hebt’

Hoofdpijn, keelpijn en een loopneus: dat zijn de meest voorkomende symptomen van de deltavariant van het coronavirus, blijkt uit Brits onderzoek. Volgens de wetenschappers die de studie uitvoerden, kan je ze makkelijk verwarren met een gewone verkoudheid. 

17 reacties

 • Anoniem

  1 maand geleden
  Toch leuk om ook in deze reacties te zien dat de Wappie-gedachte voornamelijk ontstaat door een gebrek aan begrijpend lezen. Wat doen we, we pakken de informatie die in ons straatje past en de rest lezen we straal overheen? Doe toch eens normaal. Bas de Bruin
 • CC Tacke

  1 maand geleden
  Het gaat toch ook niet om een vaccinatie meer of minder die je hebt gehad of een jaar meer of minder oud worden. Je kunt niet ontkennen dat vaccinaties invloed hebben gehad op onze levensverwachting. Ik wil niemand daarmee overhalen hem te halen ben nl erg voor keuze vrijheid en integriteit eigen lichaam. Maar stellen dat je voorouders 90 werden zonder vaccin klopt ook niet.
 • Iljits Hekelaar

  1 maand geleden
  verplicht vaccinatie
 • CC Tacke

  1 maand geleden
  Volgens mij haalde onze voorouders ook niet de 90. In middeleeuwen mochten ze blij zijn de 50 te halen. Dankzij vaccinaties worden mensen tegenwoordig 90.
 • tanya Smiley

  1 maand geleden
  gezien de periode van het jaar. kan het ook hooikoorts zijn verkouden, loopneus, last van droge keel. niet alles is meteen delta of corona.
 1. Wereldwijde storing legt vele websites plat
  Update
  10

  Wereldwij­de storing legt vele websites plat

  Over de hele wereld kampten bedrijven sinds 17.30 uur met storingen en netwerkproblemen. Dat gold ook voor veel bedrijven in Nederland. Zo werden er problemen gemeld met de websites van onder meer de politie, de NS, Albert Heijn, TikTok, DigiD, Funda, DPG Media en verschillende banken in ons land. De sites waren niet meer bereikbaar via de computer of de app en inloggen was onmogelijk. Rond 18.45 uur waren de meeste websites weer toegankelijk.