Dit zijn de symptomen van de deltavariant: ‘Je kan denken dat je een gewone verkoudheid hebt’

Hoofdpijn, keelpijn en een loopneus: dat zijn de meest voorkomende symptomen van de deltavariant van het coronavirus, blijkt uit Brits onderzoek. Volgens de wetenschappers die de studie uitvoerden, kan je ze makkelijk verwarren met een gewone verkoudheid. 

17 reacties

 • Piet Heijn

  1 jaar geleden
  Toch leuk om ook in deze reacties te zien dat de Wappie-gedachte voornamelijk ontstaat door een gebrek aan begrijpend lezen. Wat doen we, we pakken de informatie die in ons straatje past en de rest lezen we straal overheen? Doe toch eens normaal. Bas de Bruin
 • Christa Tache

  1 jaar geleden
  Het gaat toch ook niet om een vaccinatie meer of minder die je hebt gehad of een jaar meer of minder oud worden. Je kunt niet ontkennen dat vaccinaties invloed hebben gehad op onze levensverwachting. Ik wil niemand daarmee overhalen hem te halen ben nl erg voor keuze vrijheid en integriteit eigen lichaam. Maar stellen dat je voorouders 90 werden zonder vaccin klopt ook niet.
 • Iljits Hekelaar

  1 jaar geleden
  verplicht vaccinatie
 • Christa Tache

  1 jaar geleden
  Volgens mij haalde onze voorouders ook niet de 90. In middeleeuwen mochten ze blij zijn de 50 te halen. Dankzij vaccinaties worden mensen tegenwoordig 90.
 • tanya Smiley

  1 jaar geleden
  gezien de periode van het jaar. kan het ook hooikoorts zijn verkouden, loopneus, last van droge keel. niet alles is meteen delta of corona.