Merel Klijzing
Volledig scherm
PREMIUM
© Merel Klijzing

Dochters eisen dat Tim Coronel stopt met roken: ‘Als ze vragen of ik eerder dood wil, wat zeg ik dan?’

#stoptoberTim Coronel kan het niet laten om te roken. Daar moet verandering in komen, vindt hijzelf. Daarom doet hij mee met Stoptober. ,,Ik ben pas tevreden als ik er niet meer aan denk.”

33 reacties

 • Marijke Cornelissen

  2 maanden geleden
  Nu is het *Klaar Anders ben ik straks De *Sigaar*..
 • Jan Alberts

  2 maanden geleden
  Elli Verrips, Rook al 56 jaar, pakje per dag en nooit in het ziekenhuis geweest dus heb de staat alleen maar geld opgeleverd. Maar ik raad toch iedereen aan te stoppen oftewel er niet aan te beginnen.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Margriet van Bedaf, beste Dick van Dijk en er gaat bij U geen lichtje branden. Niet roken betekend, betere conditie, eetlust neemt echt toe want alles smaakt 100% beter, geen gehoest, gerochel en op Uw 67 zeker niet meer in de scootmobiel. Dus beste Dick niet roken gaat voor U een beter leven betekenen. 67 is jong om het een kans te geven zonder roken zonde als U het niet pakt die kans. Margriet van Bedaf
 • Paul Smaling

  2 maanden geleden
  Succes Tim! Je meiden zijn vast trots op je.
 • Anna Brandse

  2 maanden geleden
  Tim, door het stoppen met roken, gaat je gezicht er ook beter uitzien en zie je er jaren jonger uit. Je longen worden er beter van en je houdt geld over in je portemonnee. Wat zijn jouw positieve punten tov roken?