Dochtertje Peter Jan Rens heet Djelisa

Het pasgeboren dochtertje van Peter Jan Rens draagt de naam Djelisa Annieta Rens. Dat maakte de tv-persoonlijkheid donderdag op zijn Facebookpagina bekend. Ook publiceerde hij twee foto's van het één dag oude baby'tje.

Op een van de foto's is alleen de kleine Djelisa te zien, die een slangetje in haar neus heeft. Op haar buikje zijn pleisters geplakt. Peters vriendin Virginia was pas op 26 juli uitgerekend. Op de andere foto is de 63-jarige Peter samen met de 20-jarige Virginia en hun dochter te zien.

De presentator maakte de geboorte van zijn kind woensdag via Twitter bekend. 'We hebben de mooiste en grappigste baby van de wereld!!!!!' schreef hij toen.

  1. Politie Groningen verricht nieuwe aanhoudingen na uit de hand gelopen boerenprotest

    Politie Groningen verricht nieuwe aanhoudin­gen na uit de hand gelopen boerenpro­test

    De politie in Groningen heeft, naar aanleiding van de incidenten rond het boerenprotest van gisteren, twee nieuwe aanhoudingen verricht. Het gaat daarbij om bestuurder die tegen de deur van het provinciehuis aanreed en de bijrijder van een boze boer die met zijn tractor door meerdere hekken reed en daarmee omstanders in gevaar bracht. Die bestuurder is nog niet aangehouden. In totaal zitten nu drie personen vast.