Doodgeslagen Nederlander op Mallorca is 27-jarige Carlo, verdachte vrijgelaten

De Nederlander die in Mallorca is overleden nadat hij tegen zijn hoofd werd getrapt door een groep landgenoten komt uit Waddinxveen, bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Een aantal verdachten pakte na de mishandeling halsoverkop het vliegtuig terug naar Nederland en wordt nu gezocht. Eén verdachte die wel kon worden aangehouden, is inmiddels weer vrij.  

336 reacties

 • A. Drijver

  2 maanden geleden
  Hoop niet dat dit weer een gevalletje rijkeluiszoontjes wordt, die met fluwelen handschoentjes worden behandeld. Gewoon terug naar Spanje en daar hun straf uitzitten.
 • Rene De Beer

  2 maanden geleden
  Zulke lieden dienen berecht te worden in het land, waar zij hun misdrijf gepleegd hebben. Dus snel uitleveren en de Spaanse justitie haar werk laten doen!
 • Danny Hulsker

  2 maanden geleden
  Uiteraard zegt die advocaat dat. Doe weet ook wel dat de straffen in Spanje veel erger zijn dan in Nederland. Lever ze maar uit, ze kunnen niet hard genoeg gestraft worden. Iemand doodschoppen omdat je denkt dat hij voor een andere voetbalclub is, verdient een hele zware straf.
 • Cindy Jeane

  2 maanden geleden
  Ze denken als wij naar NL vluchten dan worden we daar berecht.. daarom zeg ik, uitleveren die hap!! Gecondoleerd en sterkte voor Familie en naasten 🙏🏾
 • van der Heijden

  2 maanden geleden
  Ik las de reactie 'Wat bezielt iemand om jou van het leven te beroven?' Is de vraag niet gerechtvaardigd aan de daders : "Wat bezielt jou om iemand van het leven te beroven?" Ooit las ik een rechtbank verslag van een aanrijding tussen vrachtwagen en drie fietsers naast elkaar. De vraag was, waarom reed u hem (of haar) aan. De reactie : "maar ze reden met zijn drieën naast elkaar". Rechter : "En dat geef u het recht?"