Doodgeslagen Nederlander op Mallorca is 27-jarige Carlo, verdachte vrijgelaten

De Nederlander die in Mallorca is overleden nadat hij tegen zijn hoofd werd getrapt door een groep landgenoten komt uit Waddinxveen, bevestigt het ministerie van Buitenlandse Zaken. Een aantal verdachten pakte na de mishandeling halsoverkop het vliegtuig terug naar Nederland en wordt nu gezocht. Eén verdachte die wel kon worden aangehouden, is inmiddels weer vrij.

332 reacties

 • A. Drijver

  2 jaar geleden
  Hoop niet dat dit weer een gevalletje rijkeluiszoontjes wordt, die met fluwelen handschoentjes worden behandeld. Gewoon terug naar Spanje en daar hun straf uitzitten.
 • Rene De Beer

  2 jaar geleden
  Zulke lieden dienen berecht te worden in het land, waar zij hun misdrijf gepleegd hebben. Dus snel uitleveren en de Spaanse justitie haar werk laten doen!
 • Danny Hulsker

  2 jaar geleden
  Uiteraard zegt die advocaat dat. Doe weet ook wel dat de straffen in Spanje veel erger zijn dan in Nederland. Lever ze maar uit, ze kunnen niet hard genoeg gestraft worden. Iemand doodschoppen omdat je denkt dat hij voor een andere voetbalclub is, verdient een hele zware straf.
 • Cindy Jeane

  2 jaar geleden
  Ze denken als wij naar NL vluchten dan worden we daar berecht.. daarom zeg ik, uitleveren die hap!! Gecondoleerd en sterkte voor Familie en naasten 🙏🏾
 • Peter van der Heijden

  2 jaar geleden
  Ik las de reactie 'Wat bezielt iemand om jou van het leven te beroven?' Is de vraag niet gerechtvaardigd aan de daders : "Wat bezielt jou om iemand van het leven te beroven?" Ooit las ik een rechtbank verslag van een aanrijding tussen vrachtwagen en drie fietsers naast elkaar. De vraag was, waarom reed u hem (of haar) aan. De reactie : "maar ze reden met zijn drieën naast elkaar". Rechter : "En dat geef u het recht?"
 1. Stiekeme miljoenenhandel met Rusland in bloemen, ondanks boycot: ‘Niemand die er wat van zegt’
  PREMIUM

  Stiekeme miljoenen­han­del met Rusland in bloemen, ondanks boycot: ‘Niemand die er wat van zegt’

  Boycot of niet: Russische vrouwen krijgen nog steeds bloemen uit Nederland van hun geliefden, vrienden of familie als er wat valt te vieren. Rechtstreeks mogen bloemen niet meer naar Rusland worden geëxporteerd, maar via een omweg belanden ze toch in de kraampjes in Moskou en Sint Petersburg én komt het verdiende geld ook weer in Nederland terecht. ,,Iedereen steekt z’n kop in het zand.”