Ceo Herna Verhagen van PostNL.
Volledig scherm
PREMIUM
Ceo Herna Verhagen van PostNL. © Marco de Swart

‘Door corona beseffen mensen ineens dat PostNL belangrijk werk doet’

baas postnlTerwijl Nederland massaal thuiswerkt en binnen blijft, helpen de 50.000 bezorgers en andere medewerkers van PostNL het land draaiende te houden. ,,Maar dat kan alleen als mensen 1,5 meter afstand van onze bezorgers houden’’, zegt topvrouw Herna Verhagen.

Met het koffiezetapparaat en de waterkraan achter zich geeft ceo Herna Verhagen deze dagen leiding. Het zenuwcentrum van PostNL is verhuisd van Den Haag naar Verhagens keukentafel in Rotterdam. ,,Op ons hoofdkantoor werken momenteel hoogstens tien tot vijftien man.’’

  1. Laagste aantal ziekenhuisopnames sinds RIVM deze meldt, maar meer besmettingen aan het licht
    Update/video

    Laagste aantal ziekenhuis­op­na­mes sinds RIVM deze meldt, maar meer besmettin­gen aan het licht

    Er zijn in Nederland de afgelopen 24 uur drie mensen met corona opgenomen in het ziekenhuis. Dat meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Dat is het laagste aantal sinds dit bijgehouden wordt. Het officiële aantal doden door het coronavirus in ons land is met zes gestegen naar 6011. Het aantal vastgestelde besmettingen stijgt na een wekenlange daling sinds enkele dagen juist weer sterk. Dat komt vermoedelijk doordat Nederland meer is gaan testen.