Debby Gerritsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Debby Gerritsen. © Joost Hoving

Door de waan van de dag vergeten we het leed van de afgelopen jaren

columnDebby Gerritsen vervangt deze weken Özcan Akyol als columnist. Ze schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt. 

13 reacties

 • de Bloois

  12 maanden geleden
  Hoezo de resten van een oude bestuurscultuur. Weet men niet dat we nog steeds met dezelfde bestuurscultuur zitten. Afgetreden kabinet regeert gewoon in dezelfde vorm door met dezelfde partijen, hoezo resten van oude kabinet. Men denkt dat wij achterlijk zijn. Groeten C. Meijer
 • J Smid

  12 maanden geleden
  Het klopt dat de extra beschermingsmaatregelen weinig succes hebben gehad maar het hangt sterk af hoe de gebruiker daar mee omgaat. Ofschoon in Azie het dragen van mondkapjes al jaren gewoon is hoor je ook dat het daar altijd al sociaal is dat als je ziek bent je anderen niet aansteekt. Als daar minder mensen overleden zijn komt dat ook door iets anders: meer pressie overheid bij het naleven van corona-regels.
 • M Waarhold

  12 maanden geleden
  @Rijn van Dijk ik ben daar bekend mee maar wat heeft Omtzigt hier verkeerd gedaan dan? Hij trekt een beerput open. Naar mijn idee doet deze man goed werk.
 • Rijn van Dijk

  12 maanden geleden
  Waarhold, google even op Bulgarenfraude - Omtzigt - parlementaire monitor. Kost even tijd maar daar vind u een woordelijk verslag van dit debat.
 • nico Westra

  12 maanden geleden
  We Leven in een land met 17 miljoen betweters. Dus er is altijd wat te zeuren over een ander. En daar zijn we buitengewoon goed in. We zien de splinter bij iedereen .maar onze eigen balk zien we over het hoofd. Nare eigenschap