127 reacties

 • hemschemeier

  1 maand geleden
  Vluchtelingen behoren naar rato verdeeld te worden over nederland. Basis voor de ratio is dan het aantal inwoners per gemeente. Eerlijk delen is waarschijnlijk acceptabel voor alle nederlanders. Hans de Kok Nieuwegein
 • P Venzelaar

  1 maand geleden
  Snap niet dat iemand zich overvallen kan voelen door de komst van andere mensen ! Zijn gewoon mensen . Komen niet van een andere planeet of zo . Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen. Hele volksstammen deinen mee op de deun maar als het je eigen omgeving betreft gaan de gordijnen en de luiken dicht.
 • Jacolien Schipper

  1 maand geleden
  Beste Hans laats Heb ik ook vernomen ,het is een schande inderdaad al die plaatsen van Laren Blaricum Gooi wassenaar met mensen met heel groot vermogen dat daar geen enkele asiel opvang is ,wordt niet eens over gesproken het is grote schande ,als je vermogend ben om daar te wonen is het uitgesloten dat je medemensen moet helpen. Is te min .zegt ook alles over die bewoners zelf ,geen eigen initiatief tonen nee dat moeten de in hun ogen de mindere gemeenten maar doen in Nederland .
 • Hans Laats

  1 maand geleden
  Hans Laats. Heeft men weleens afgevraagd waarom in het Gooi, Wassenaar, Laren waar vermogenden wonen, GEEN asiel opvang is of is het alleen weggelegd voor het klootjesvolk volk 🤔😉
 • J.C. Kattestaart

  1 maand geleden
  Het draagvlak is al langer een hellendvlak.
 1. Albergen voelt zich ‘belazerd’ na gedwongen opvang van 300 asielzoekers in door COA gekocht hotel
  Play
  PREMIUM
  met video

  Albergen voelt zich ‘belazerd’ na gedwongen opvang van 300 asielzoe­kers in door COA gekocht hotel

  Burgemeester Wilmien Haverkamp van Tubbergen is boos en vindt het ‘bijzonder triest’ dat het kabinet haar heeft ‘overvallen’ met de komst van een azc in Landhotel 't Elshuys in Albergen. Op een ingelaste persconferentie in haar gemeentehuis sprak ze haar verontwaardiging uit over de manier waarop staatssecretaris Eric van der Burg de komst van 300 asielzoekers heeft aangekondigd. ,,We hebben zo’n mooie democratie, waarom wordt dat nu van hogerhand opgelegd?”