Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Door zo spastisch te doen, worden kinderen júist bang voor die coronaprik

ColumnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

19 reacties

 • van Leeuwen

  4 maanden geleden
  Ook ik vind dat een hoop normale dingen te veel opgeblazen worden , er worden veel "slachtoffers" gecreëerd maar ik vind dat je de corona vaccinatie hier toch wel teveel promoot!
 • R More

  4 maanden geleden
  Wat een gedoe weer allemaal van mensen die de essentie niet kunnen lezen. Het gaat hier niet over het wel of niet laten vaccineren van kinderen ( met welk vaccin dan ook). Het gaat om de hele poppenkast die er voor kinderen omheen van gemaakt wordt. Ik denk dat een goede begeleiding van ouders veel belangrijker is, hoe bereid je je kind voor op een vaccinatie of bv een operatie. Maar waarschijnlijk vindt de ggd ouders sowieso niet capabel meer, dus gaan ze het maar 'leuk' maken.
 • J. le Pair

  4 maanden geleden
  🇳🇱 Even los van de keuze of je je kind wilt laten vaccineren. Bravo Linda, wat een nuchtere reactie op het hele opgetuigde circus om een kind een prikje te geven. Het gedoe er omheen maakt juist wat er feitelijk aan de hand is, een enorm groot ding. Het is gewoon een prikje; geen zware chirurgische ingreep. Je vraagt je bijna af of veel van deze ouders als kind veel pijn hebben geleden en derhalve zwaar traumatisch zijn opgegroeid. Of vinden ze overdrijven gewoon lekker?🙄🤔😉✌🇳🇱
 • VanBukkem

  4 maanden geleden
  Zou je je kind ook een griepprik geven, ook al loopt je kind totaal geen gevaar bij zo'n influenzabesmetting? Nee. I rest my case.
 • Sandrine Girard

  4 maanden geleden
  Het risico dat een kind vanwege een corona besmetting op de IC terecht komt, id inderdaad heel erg klein. Dat betekent echter niet dat een kind niet (thuis) ook heel ziek kan worden van corona of zelfs Long-covid kan krijgen. Maanden- of zelfs jarenlang moe lijkt me ook geen pretje!