Familiedrama in Etten-Leur. Vier mensen komen om het leven.
Volledig scherm
Familiedrama in Etten-Leur. Vier mensen komen om het leven. © Perry Roovers - MaRicMedia

Drama in Etten-Leur: vader getroffen gezin gezien bij supermarkt, politie stuurt burgernetmelding

De politie heeft vanavond in Etten-Leur een burgernetmelding verstuurd in haar zoektocht naar de 33-jarige vader van het omgebrachte gezin in die plaats. Onur Kandemir werd gisteren rond 17.30 uur gezien in de omgeving van een supermarkt aan het Van Bergenplein.

Dat laat de politie zondagavond weten na het versturen van de burgernetmelding om 22.24 uur.  

,,Uit onderzoek is gebleken dat de vader van het gezin zaterdag 27 maart rond 17.30 uur is gezien in de omgeving van een supermarkt gelegen aan het Van Bergenplein. De man is rond dat tijdstip ook lopend te zien op camerabeelden van een snackbar gelegen aan datzelfde plein’’, aldus de politie. 

Het vermoeden bestaat dat de man zich van de Dasseburcht naar het Van Bergenplein heeft verplaatst. Daarom wordt iedereen met beveiligingscamera's in dat gebied opgeroepen zich te melden. Het gaat om het gebied op onderstaande foto.

Lees verder onder de foto.

De politie wil graag camerabeelden van dit deel van Etten-Leur
Volledig scherm
De politie wil graag camerabeelden van dit deel van Etten-Leur © Politie

In een woning aan de Dasseburcht in Etten-Leur werden gisteren rond 18.15 uur vier overleden personen gevonden. Het gaat om twee jonge kinderen van 6 en 2 jaar oud, hun moeder en hun oma. De politie zoekt naar de vader en maakt zich zorgen om zijn welzijn. Daarom publiceerde de politie eerder al zijn naam en foto op de politiesite.  Uit onderzoek blijkt dat er mogelijk sprake is van een misdrijf. De vader van het gezin, de 33-jarige Onur Kandemir, is mogelijk betrokken bij het incident. 

Bekijk hieronder beelden vanuit Etten-Leur.

  1. Woede na dood George Floyd slaat over naar Europa, demonstraties in Berlijn, Londen en Amsterdam

    Woede na dood George Floyd slaat over naar Europa, demonstra­ties in Berlijn, Londen en Amsterdam

    Diverse antiracisme-organisaties houden morgen op de Dam in Amsterdam een manifestatie uit protest tegen wat zij politiegeweld tegen zwarten in de VS en de EU noemen. Aanleiding tot het protest is de dood van George Floyd in de Amerikaanse stad Minneapolis, die vorige week na een hardhandige arrestatie door de politie overleed. Dat leidde tot een golf van onrust in Amerikaanse steden. Maar ook in Duitsland en Engeland zijn mensen de straat op gegaan om te demonstreren.
  2. Grote zorgen om populaire tuinzwembaden: ‘Zo’n ding kopen? Denk twee keer na!’

    Grote zorgen om populaire tuinzwemba­den: ‘Zo’n ding kopen? Denk twee keer na!’

    Lekker dobberen in een opzetzwembad, vlakbij huis? Je bent lang niet de enige! Uit een recente studie van onderzoeksbureau Motivaction blijkt dat ruim een kwart van de Nederlandse huishoudens een opzetzwembad in de achtertuin heeft staan. Nog eens twintig procent overweegt om er eentje aan te schaffen. Verontrustend, vindt Vitens. Het drinkwaterbedrijf ziet het waterverbruik exploderen en slaat daarom alarm. ,,Denk alsjeblieft twee keer na voor je zo’n ding koopt. We zitten aan de randen van onze mogelijkheden.”