De 22-jarige Seb Waterreus overleed na een val uit een raam van drie hoog.
Volledig scherm
De 22-jarige Seb Waterreus overleed na een val uit een raam van drie hoog. © Hanneloes Pen

Drama rond fatale val van ‘sfeermaker’ Seb (22) is niemands schuld, beste vrienden gaan vrijuit

De huisgenoten van de 22-jarige Seb Waterreus, die op 11 mei in Amsterdam uit het raam viel en overleed, worden definitief niet vervolgd. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) bekendgemaakt.

 1. LIVE | Rotterdamse haven vaccineert alle zeevarenden, Tsjechen mogen weer dansen in de disco, zeshonderd demonstranten opgepakt bij verboden coronademonstraties in Berlijn

  LIVE | Rotterdam­se haven vaccineert alle zeevaren­den, Tsjechen mogen weer dansen in de disco, zeshonderd demonstran­ten opgepakt bij verboden coronade­mon­stra­ties in Berlijn

  Bij de verboden demonstraties tegen het coronabeleid in de Duitse hoofdstad Berlijn zijn vandaag ongeveer zeshonderd personen opgepakt. Hoewel de dertien protesten waren verboden, gingen zo’n vijfduizend mensen de straat op. De politie was met 2250 man aanwezig, melden Duitse media. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. Lees hier het liveblog van de afgelopen dagen terug.
 2. Derde prik in zicht? ‘Aantal extra antistoffen indrukwekkend, zeker bij ouderen’
  PREMIUM
  video

  Derde prik in zicht? ‘Aantal extra antistof­fen indrukwek­kend, zeker bij ouderen’

  Pfizer pleit voor een derde prik als booster, omdat het vaccin na zes maanden minder effectief lijkt te worden. In Nederland zijn de eerste ouderen een half jaar geleden ingeënt. Moeten zij snel een extra vaccinatie krijgen om te voorkomen dat de ziekenhuizen dit najaar weer vol liggen met coronapatiënten? Of is dat vooral in het voordeel van de farmaceut, die zo extra vaccins verkoopt?