De Zr. Ms.Zeeland was onderweg naar Denemarken en Zweden voor een training ter voorbereiding op de inzet in het Caribisch gebied volgend jaar.
Volledig scherm
De Zr. Ms.Zeeland was onderweg naar Denemarken en Zweden voor een training ter voorbereiding op de inzet in het Caribisch gebied volgend jaar. © Defensie

Drie besmettingen op marineschip Zr. Ms. Zeeland, voltallige bemanning in quarantaine

De voltallige bemanning van de Zr. Ms. Zeeland is in quarantaine gegaan. Dit nadat zich bij twee van de 96 opvarenden corona-symptomen hadden geopenbaard. Dat gebeurde woensdag terwijl het marineschip onderweg was naar Denemarken en Zweden voor een training. Inmiddels zijn drie bemanningsleden positief getest. 

 1. FvD-senator: ‘Baudet gelooft in complottheorieën over corona’

  FvD-senator: ‘Baudet gelooft in complotthe­o­rieën over corona’

  Nicki Pouw-Verweij, senator en nummer drie op de kandidatenlijst van Forum voor Democratie, luidt de noodklok over uitspraken en gedragingen van Thierry Baudet tijdens een partijdiner met de top-10 kandidaat-Kamerleden van afgelopen vrijdag. ,,Ik heb het idee dat Thierry in de afgelopen tijd geradicaliseerd is, en complottheorieën is gaan aanhangen”, verklaart Pouw-Verweij in een brandbrief aan een aantal leden van het partijbestuur.
 1. Samenvatting | FC Twente - RKC Waalwijk
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Bekijk hier hoe RKC Waalwijk verrast door FC Twente te verslaan

  27 november
 2. Bekijk alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie
  Play

  Bekijk alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie