Van links naar rechts: Danielle Weijmar (Officier van Justitie), burgemeester Raymond Vlecken van Landgraaf, Hans van den Heuvel (politie hoofd sector Zuid West Limburg) en Jan Smeets (organisator van Pinkpop), tijdens een persconferentie in het stadhuis van Landgraaf over het dodelijk ongeval bij het festivalterrein van Pinkpop.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Danielle Weijmar (Officier van Justitie), burgemeester Raymond Vlecken van Landgraaf, Hans van den Heuvel (politie hoofd sector Zuid West Limburg) en Jan Smeets (organisator van Pinkpop), tijdens een persconferentie in het stadhuis van Landgraaf over het dodelijk ongeval bij het festivalterrein van Pinkpop. © ANP

Drie zwaargewonden Pinkpop nog in zeer kritieke toestand

De drie mensen die 'zeer zwaargewond' raakten bij de aanrijding bij het festivalterrein van Pinkpop liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis. Dat heeft de politie vanochtend laten weten, toen zij ook bekend maakte de bestuurder van de betrokken witte bus te hebben aangehouden.

  1. Reacties op laag aantal Oranje-supporters: ‘Je kunt je decembergeld maar één keer uitgeven’
    19

    Reacties op laag aantal Oran­je-supporters: ‘Je kunt je december­geld maar één keer uitgeven’

    ‘Ik snap dat Louis, Truus en de spelers in het St. Regis Hotel gefêteerd worden, maar hebben ze enig idee over de prijzen die voor een nul-sterren barak betaald moet worden?’ en ‘Met het huidige spelersmateriaal is er geen reden om aan te nemen dat Oranje wint van achtereenvolgens Argentinië, Brazilië én Frankrijk’: dit zijn enkele reacteis van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 6 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.