Het fietsje van de jongen en de auto
Volledig scherm
Het fietsje van de jongen en de auto © Ginopress

Dronken automobilist rijdt vader en zoontje (6) aan

Een 41-jarige Middelburger en zijn zoontje (6) zijn vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een auto in hun woonplaats. Het jongetje en zijn vader reden op de fiets en werden frontaal geschept door de tegemoetkomende auto.

 1. LIVE | Oranjefans lang in de rij voor coronatest, honderden boetes bij illegale feesten
  coronavirus

  LIVE | Oranjefans lang in de rij voor coronatest, honderden boetes bij illegale feesten

  De politie heeft dit weekend op verschillende plekken ingegrepen bij illegale feesten. Onder meer in Deventer, Tilburg en Teteringen waren honderden feestgangers bij elkaar gekomen. Rusland kampt met een snelle toename van het aantal coronabesmettingen. Om dat in te dammen heeft de burgemeester van Moskou alle inwoners een week vakantie gegeven. De topman van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus wil dat binnen een jaar zeker 70 procent van de wereldbevolking is gevaccineerd. Daarvoor roept hij de hulp in van de G7. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog. Het vorige liveblog tref je hier.
 2. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.