Drukte op stranden, parkeerplaatsen overvol: eerste landelijke hittegolf van het jaar een feit

met VideoDe warmte zorgde vandaag voor flink wat drukte op de stranden. Door het mooie strandweer waren alle parkeerplekken in Scheveningen, Zandvoort, Castricum aan Zee, Noordwijk aan Zee en bij het Maasvlaktestrand vol. Ook stonden er op de wegen naar de kust veel strandfiles, zo meldde de ANWB.

53 reacties

 • Ria Verkuijl

  2 maanden geleden
  Wat een verhitte gemoederen. Nog even en 't is alweer voorbij, de pepernoten liggen al in de winkels en voor je 't weet verlangen we weer naar de zomer.
 • Simon Janssen

  2 maanden geleden
  Zie er de lol niet van in om twee in een bloedhete file te staan om in het hete zand te gaan zitten en te bakken in de hitte en ja ik heb jaren bij het strand gewoond en we gingen in de zomer nooit naar het strand.
 • ria schaap

  2 maanden geleden
  Waarom wil/gaat dan ook iedereen naar Scheveningen of Zandvoort Nederland heeft 300 km kust ga daar heen waar het niet te druk is ,waar je gewoon kunt parkeren en vaak nog gratis ook
 • Teknocrap23

  2 maanden geleden
  Waar is Harrie Jekkers als j m nodig hebt? :))
 • Leo Haas

  2 maanden geleden
  Op Scheveningen zijn te weinig parkeerplaatsen. Het verkeer loopt volledig vast met automobilisten die op zoek zijn naar een plekkie. Daar moet de Haagse lokale politiek een oplissing voor bedenken!