Debby Gerritsen.
Volledig scherm
Debby Gerritsen. © Shody Careman

Een foto van een groep schoolmeisjes die een middelvinger opsteekt naar de foto van religieuze leiders zegt genoeg

columnDebby Gerritsen buigt zich iedere woensdag over liefdes-, lust- en levensvragen.

12 reacties

 • René Westerhof

  4 maanden geleden
  'overheid en kerk?' Lijkt me vrij onwaarschijnlijk omdat de staatsgodsdienst van Iran de Islam is. Die gaan over het algemeen naar de moskee ipv kerk.
 • Michiel Witsen

  4 maanden geleden
  H. Peters, er zijn goede momenten om over respect te beginnen, maar ook slechte. De situatie waar het hier over gaat valt overduidelijk in die laatste categorie.
 • Lynn Beer

  4 maanden geleden
  H.Peters. Maalt u zich serieus druk om een vinger in deze,wauw. U snapt er echt niks van he. Het gaat hier om vrouwen onderdrukking.
 • Jan Alberts

  4 maanden geleden
  Heel veel respect voor die Iraanse vrouwen, daar is echt moed voor nodig in dat middeleeuwse land. Ik hoop dat de mannen achter hun staan en ook hun moed tonen.
 • H Peters

  4 maanden geleden
  @Daan Baart Ik praat over respect en voor mij is dat naar iedereen, ook vrouwen, kinderen, ouderen, andere culturen, etc.! EN ik verwacht wederzijds respect en daar hoort 'belofte maakt schuld', 'eerlijkheid duurt het langst', etc. bij. Maar als onze politici dit permanent beschadigen moeten we niet vreemd opkijken dat velen hun eigenwaarde snel verliezen. Dit is ook menselijk. Je ziet het nu overal; helaas.
 1. Lale Gül over de liefde: ‘Vreemdgaan vind ik niet erg. Ik ken dat gevoel van jaloezie niet’
  Podcast Over de Liefde

  Lale Gül over de liefde: ‘Vreemdgaan vind ik niet erg. Ik ken dat gevoel van jaloezie niet’

  In de gloednieuwe serie Over de liefde praat AD+R-columnist Debby Gerritsen met verschillende bekende gasten over haar favoriete onderwerp: de liefde. Ze verkent daarbij verschillende relatievormen. Want: is een traditionele huisje-boompje-beestjerelatie nog wel van deze tijd? En, wat moeten we doen en laten om liefde te vinden? In de derde aflevering praat Debby met schrijfster Lale Gül over vrijheid, daten en monogamie. ,,Zelfs David Beckham zou me gaan vervelen.”