Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Een ‘goed’ op het rapport voor de juf, een dikke vette onvoldoende voor het kabinet

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

3 reacties

 • Chris Eskes

  1 jaar geleden
  Heerlijk hoe er weer om de hete brij gedraaid wordt, "achterstandswijken", we weten allemaal wat daarmee bedoeld wordt maar het hardop uitspreken dat doen we niet. Heb genoeg meegemaakt om te durven stellen dat het nog een wonder mag heten dat er nog leraren zijn die bereid zijn op zo'n school te werken, wat die mensen meemaken tart elke beschrijving.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Een dikke vette onvoldoende, inderdaad Linda, máár niet alleen voor het onderwijs beleid, Nederland kleurt niet voor niets donkerrood, het schaamrood op de kaken van ons demissionair kabinet óók, ze kunnen hun ego,s niet eens opzij zetten om een kabinet te formeren laat staan een behoorlijk beleid te voeren, op naar de vierde en misschien wel vijfde golf.
 • Abou Bakr Belhaj

  1 jaar geleden
  Gelukkig zijn de meeste leraren in achterstandswijken gepassioneerde mensen met hart voor wat ze doen. Dat maakt een hoop goed. Voor anderen is het een springplank helaas. Het ergste vind ik dat het in vele achterstandswijken meevalt en gewoon lekker volks en hartelijk. Maar ja het is makkelijker om een goede naam slecht te maken dan een slechte naam goed.