Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Een milde lockdown ja? Ik zou eerder zeggen een hele domme

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

64 reacties

 • Janet de de Haan

  2 maanden geleden
  We hebben 1 voordeel. Er hoeft minder getest te worden omdat er na 17.00 bij niets meer kan. Dus zullen de cijfers van positieve testen dalen. En dan zullen ze in Den Haag zich zelf hard op best slaan. De cijfers dalen. De maatregelen werken. Jammer alleen dat het ten kosten gaat van de sectoren die het al zwaar hebben!
 • Hanneke Meer

  2 maanden geleden
  Al dat commentaar op de coronaregels is lekker gemakkelijk, want commentaar moet er zijn in Nederland. Wij hoeven echter alleen maar te roepen, maar Hugo de Jonge, OMT e.a. hebben te maken met de cijfers en met de gevolgen.
 • Jeroen Snoek

  2 maanden geleden
  Het is zwabberbeleid, uitgedragen door een notoire leugenaar en een incompetente schoolmeester. Iedereen gaat er in mee in ruil voor weer vier jaar op het pluche. Het is vooral een zorgcrisis. Veroorzaak door Rutte 1, 2 en 3. Maar daar hoor je dan weer niemand over.
 • Hanneke Meer

  2 maanden geleden
  Niemand wil toegangsbewijs met QR-code2 en niemand wil lockdown voor allemaal. Het is naar mijn logica het een of het ander. Of iedereen besmet raken en kijken wie er wel of niet zonder schade door heen komt? De saamhorigheid die er was, was er tot het moment dat er genoeg vaccins beschikbaar waren en je een keuze kon maken. Een groep weigeraars is vol achterdocht omtrent vaccins en accepteert nu niet dat het grootste deel gevaccineerden met vertrouwen wel 'veilig' door willen met de maatschppij
 • henk houten

  2 maanden geleden
  Kritiek en klagen over de maatregelen is makkelijk mevrouw Akkermans. Doe eens een dichtgetimmerd voorstel hoe het dan moet.