Linda Akkermans.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda Akkermans. © Joost Hoving

Een uitstrijkje, ik krijg er zo bijna zin in!

columnLinda Akkermans schrijft drie keer per week over wat haar bezighoudt.

11 reacties

 • P de Vos

  1 jaar geleden
  Super dat deze mogelijkheid er is! En wat betreft de handleiding erbij, Ikea kan hier nog wat van leren. Probeer het zelf eens zou ik zeggen. Ik heb YouTube niet nodig gehad. Als hierdoor meer vrouwen mee te doen aan het bevolkingsonderzoek dan kunnen we dat toch alleen maar toejuichen.
 • Astrid Smits

  1 jaar geleden
  Ik heb helemaal niets met de doktersassistente. Als ik haar spreek voor het één of ander gaat het 9 van de 10 keer fout, ondanks dat ik hetgeen ik vraag helemaal heb uitgekauwd voor haar. Ik kreeg onlangs ook een oproep en de mogelijkheid een zelftest aan te vragen. Gelijk gedaan en vrij snel na ontvangst heb ik er even de tijd voor genomen om alles door te lezen en de test uit te voeren. Zoveel relaxter, deze manier! Blij met deze mogelijkheid.
 • Greetje Koevoets

  1 jaar geleden
  De thuistest en de eerste test bij de huisarts testen op hpv-virussen, pas als de test positief is wordt er een dieper uitstrijkje gemaakt. De hpv-test is veel minder vervelend. Op radio 1 was er van de week goede uitleg over. Bij mijn huisartsenpraktijk neemt de doktersassistente de test af en is het voor mij helemaal niet vervelend
 • Rietveld

  1 jaar geleden
  Thuis test is Fijn , maar als er iets ontdekt word moet je nog een keer bij de huisarts . Ikzelf kwaadaardige cellen en hpv
 • De Wilde

  1 jaar geleden
  Gisteren de thuistest gedaan en super tevreden. Heb er een openbare post van gemaakt op fb en in de reacties al 3 vrouwen die toch ook maar gaan testen dan. Top!! Zo blij mee. Zegt het voort zegt het voort. Bekendheid en openheid zijn zo belangrijk!.