Claudia de Breij liet prinses Amalia expres de selfie van het tweetal maken. ,,Zo van: jij wordt al heel vaak gefotografeerd, nu doe jij het een keer zelf.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Claudia de Breij liet prinses Amalia expres de selfie van het tweetal maken. ,,Zo van: jij wordt al heel vaak gefotografeerd, nu doe jij het een keer zelf.’’ © RVD

Eerste biografie over Amalia: ‘Soms wordt het me allemaal te veel en dan praat ik met iemand’

exclusief interviewDagenlang sprak Claudia de Breij met onze toekomstige koningin, de bijna 18-jarige prinses Amalia. Niet alle gespreksonderwerpen hebben haar boek gehaald. ‘Ik heb haar in bescherming genomen’. We spraken uitgebreid met Amalia's eerste biograaf en mochten haar boek al lezen. 

17 reacties

 • Benita Claassen

  2 jaar geleden
  Ik ga het boek niet kopen, maar wat een topprestatie van beiden, leuke meid Amalia.
 • Sjoerd de Roos

  2 jaar geleden
  @Rick van Wijk, het is geen biografie maar een portret. Toen Beatrix en Willem-Alexander 18 werden kregen zij ook zo'n boek. Waarom Claudia de Brey het geschreven heeft begrijp ik ook niet helemaal.
 • Dick van Dijk

  2 jaar geleden
  Opeens was er sprake of Amalia met een vrouw zou mogen trouwen,omgaan, relatie hebben, ik dacht, waar komt dat opeens vandaan, nu begrijp ik het, het boek wordt geschreven door Claudia de Brey, waarom trouwens, ze is géén schrijfster, het kind is bijna 18 ,een biografie??? Iets te vroeg,mijns inziens.
 • Henk Zwijnenburg

  2 jaar geleden
  Ik was verrast door het plezier en de bewondering die dit artikel bij mij opriep.
 • Jan Willem Roos

  2 jaar geleden
  Een verstandige jonge vrouw en een koninklijk huis is vele malen beter als een republiek.