Eerste energiereus stopt met deur-aan-deurverkoop: ‘Voortschrijdend inzicht’

videoEneco stopt met de deur-aan-deurverkoop van energiecontracten. Het bedrijf vindt verkoopgesprekken aan de deur te opdringerig, te moeilijk controleerbaar en er zijn nog altijd te veel misstanden bij deze vorm van verkoop. 

13 reacties

 • Velu

  10 maanden geleden
  Briefje op de deur dat ik tevreden ben met afspraken met leveranciers die ik heb. Nooit meer last van verkopers.😊
 • J. Roeland

  10 maanden geleden
  Ik heb nooit geen verkopers aan de deur. Heb destijds een sticker besteld bij Kassa met de tekst "verkopers niet welkom" En het helpt. Nooit mensen aan de deur zelfs Jehova's Getuigen niet, Zij verkopen immers het woord Gods. Probeer zo'n sticker te bestellen bij http://vara.nl Dan ben je van alle ergernis af. Suc6.
 • Arjan Timmermans

  10 maanden geleden
  Begrijp goed waarom consumenten dan steeds minder vriendelijk de verkopers te woord staan. In de zomer van 2019 hebben (ik zal geen naam noemen) ze in 2 weken tijd zelfs 5x (van dezelfde organisatie) hier aan de deur gestaan om toch nogmaals te proberen mij een contract te kunnen verkopen. Daarnaast, mits een consument op http://www.bel-me-niet.nl niet heeft aangegeven niet benaderd te willen worden geef ik ze groot gelijk dat ze een poging wagen (met een maximum van 1x in de week).
 • van Lobberegt

  10 maanden geleden
  Prima dat dit stopt nu ook de telefoon een tip als U gebeld word vragen of U gebeld wil worden .
 • Simon de Kat

  10 maanden geleden
  Perfect en als ze dan ook nog eens ophouden met bellen , is het helemaal goed. We weten zelf wel hoe we moeten overstappen enz. als het nodig is.