Dit hoeft straks niet meer. De anderhalve meter verdwijnt, maar dat tijdslot blijft in de attractieparken.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit hoeft straks niet meer. De anderhalve meter verdwijnt, maar dat tijdslot blijft in de attractieparken. © ANP

Efteling en Beekse Bergen houden vast aan tijdslot: ‘We liepen honderd jaar achter’

Het tijdslot. Pretparken hebben besloten van die coronamaatregel géén afscheid te nemen. Zo kunnen ze gerichter personeel inzetten en lange wachtrijen bij de kassa voorkomen.  

12 reacties

 • B Zieleman

  1 jaar geleden
  Als je écht wat aan die tijdslots hebt, ben ik vóór. Het is niet leuk meer om naar een pretpark te gaan. Je staat die dag meer te wachten totdat je in een attractie mag, dan dat je attracties doet. Zonde van je geld. Maar dan moet het wel bij een fatsoenlijk aantal mensen blijven en niet het park vol blijven proppen.
 • Joke Pottema

  1 jaar geleden
  Groot gelijk, al die lui die bij de kassa in je nek staan te hijgen!
 • Mario Lodewijk

  1 jaar geleden
  @hobe dat hebben de meeste parken in Nederland en Europa ook. Maar daar is ook zo veel weerstand op zodat de efteling heeft besloten om dit niet in te voeren. Mensen vinden het vervelend dat je met meer geld plaatsen kunt kopen. En in de Disney parken was het ooit voor een normaal extra prijsje en voor sommigen attracties gratis. Maar daar betaal je sinds afgelopen jaar 10 euro per attractie voor een fasst-pas.
 • h plasmeijer

  1 jaar geleden
  Wij zijn gisteren 21 september geweest. We schrokken van het aantal mensen. Alle parkeerplaatsen bezet. Lange wachttijden van 60 minuten. En dan mag een concert maar 2/3 mensen hebben. Ook de corona pas hoeft niet, wel bij concerten of een restaurant. Kortom nooit meer Efteling en de regering mag ook opstappen. Vooral de Corona club.
 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  De efteling is véél te duur geworden