Op de uiterwaarden langs de IJssel bij Zwolle staat een Duitse auto. Het voertuig heeft een aantal dagen in het hoge water gestaan en is nu omringd door het resterende water op de uitwaarden.
Volledig scherm
Op de uiterwaarden langs de IJssel bij Zwolle staat een Duitse auto. Het voertuig heeft een aantal dagen in het hoge water gestaan en is nu omringd door het resterende water op de uitwaarden. © Pedro Sluiter Foto

‘Eigenwijze’ Duitse vissers kunnen al dagen niet bij ingesloten auto vanwege hoog water

Een bijzonder tafereel in de uiterwaarden van de IJssel bij Zwolle. Daar staat al dagen een auto met Duits kenteken ingesloten door het water.  De bolide blijkt van vissers die vorige week in de uiterwaarden gingen hengelen. Ze gokten erop dat het hoge water de auto niet zou bereiken. Helaas voor de vissers kwam het water toch te hoog.

3 reacties

 • Cees van den Blink

  1 jaar geleden
  Nederlanders zijn lekker slim, hoeveel mensen lagen er op de Duitse ic omdat die zuinige Nederlanders er een puinzooi van maakten ? Zijn we natuurlijk allemaal al weer vergeten zeker ? C vd Blink
 • Jeroen Velzen

  1 jaar geleden
  Water en Duitsers gaan niet samen. Gezien de puinzooi in Duitsland ook niet. De Duitse grundlichheit is ver te zoeken op het punt water management.
 • ANN LIMBOS

  1 jaar geleden
  Ze hebben achter het net gevist !
 1. Reacties op laag aantal Oranje-supporters: ‘Je kunt je decembergeld maar één keer uitgeven’
  18

  Reacties op laag aantal Oran­je-supporters: ‘Je kunt je december­geld maar één keer uitgeven’

  ‘Ik snap dat Louis, Truus en de spelers in het St. Regis Hotel gefêteerd worden, maar hebben ze enig idee over de prijzen die voor een nul-sterren barak betaald moet worden?’ en ‘Met het huidige spelersmateriaal is er geen reden om aan te nemen dat Oranje wint van achtereenvolgens Argentinië, Brazilië én Frankrijk’: dit zijn enkele reacteis van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 6 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.