Het Armeense gezin Galstian na het bericht dat ze in Nederland mogen blijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Armeense gezin Galstian na het bericht dat ze in Nederland mogen blijven. © Ze ZIJN thuis/ Facebook

Eindelijk duidelijkheid na 12 jaar: Armeens gezin mag in Nederland blijven

Opluchting en blijdschap in Lintelo nu het Armeense gezin Galstian in Nederland mag blijven. Daarmee komt een einde aan twaalf jaar van onzekerheid voor vader Arman (36), moeder Hermine (37) en hun kinderen Marat en Marta (11 en 9).

 1. Dichter zocht dagenlang naar plots verdwenen Gaykrant-baas: 'Je hoopt op van alles, maar niet op dit’
  PREMIUM

  Dichter zocht dagenlang naar plots verdwenen Gay­krant-baas: 'Je hoopt op van alles, maar niet op dit’

  De kogel is door de kerk: de Gaykrant houdt niet op te bestaan, maar gaat met een afgeslankte redactie verder als nieuwssite. Zeker acht medewerkers hebben het online platform verlaten nadat bekend werd dat hoofdredacteur Hans P. verdacht wordt van een zedendelict. Hechte collega en dichter Rick van der Made zit in het crisisteam dat het medium weer nieuw leven in moet blazen. ,,De Gaykrant verdient een tweede kans, of in dit geval een derde kans.”
 2. Van tipi's tot foodtrucks: kamperen in Nederland net als op een festival
  PREMIUM

  Van tipi's tot foodtrucks: kamperen in Nederland net als op een festival

  Kamperen in eigen land klinkt niet voor iedereen als een droomvakantie. Toch kan het dat wel worden op een bijzondere, tijdelijke camping. Nu evenementen vanwege de coronacrisis zijn afgelast, hebben ondernemers van de nood een deugd gemaakt. Met hun tipi’s, joerten, foodtrucks en verrijdbare toiletgebouwen brengen zij je op pop-upcampings in festivalsferen. Je kunt er concerten bijwonen, yogalessen volgen of naar de silent disco.