Eindelijk een écht lenteweekend, komende week al zomerse temperaturen

Na weekenden vol grijze wolken en fikse regenbuien is het dit weekend eindelijk zover: heerlijk zonnig terrasweer. De lente lijkt nog maar net begonnen, maar zomerse temperaturen liggen komende week al in het verschiet. 

2 reacties

 • Dick van Dijk

  1 jaar geleden
  Zég even wáár dán zorg ik dat ik ergens ánders zit
 • Dolly J. de Groot

  1 jaar geleden
  Dolly J. de Groot Morgenochtend eerst fietsen in shirtje en rokje, daarna thuis wat eten, goed insmeren met heerlijke warme geurende cocos extracten zonnebrand olie waarna ik mijn bikini aandoe en in de zon uit het windje is het heerlijk genieten. Vanzelfsprekend in de middag meermaals insmeren. Dat mijn beugelcup bikini's best prijzig waren en van heel goede degelijke kwaliteit zijn blijkt wel, ze zijn nog steeds zo goed als nieuw. Liefs Dolly
 1. OMT-voorzitter Van Dissel noemt vierde coronagolf onwaarschijnlijk: 'Maar we zijn er nog niet’

  OMT-voorzitter Van Dissel noemt vierde coronagolf onwaar­schijn­lijk: 'Maar we zijn er nog niet’

  Nederland lijkt langzaam maar zeker uit de coronacrisis te klimmen. Demissionair minister-president Mark Rutte en demissionair zorgminister Hugo de Jonge kondigden gisteren nieuwe versoepelingen aan, die vanaf 5 juni ingaan. Jaap van Dissel, voorzitter van het Outbreak Management Team (OMT), acht een vierde golf onwaarschijnlijk. ,,Maar we moeten niet denken dat we er al zijn", zegt hij tegen NRC.