Sjan Kappen (81).
Volledig scherm
PREMIUM
Sjan Kappen (81). © Koen Verheijden

Eindelijk, na 31 jaar: oma Sjan weet wie haar valentijn is

De hartenkreet van Sjan Kappen, de 81-jarige Brabantse oma met de mysterieuze valentijn, heeft effect gehad. Na alle berichtgeving is de valentijn na 31 jaar eindelijk naar voren gestapt, tot grote opluchting van Sjan zelf. ,,Ik vind het heel fijn dat ik nu weet wie het is.” 

4 reacties

 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Margriet Spijkerman, wat lief voor die mevrouw. Het geeft mevrouw een byzonder gevoel dat je zo gewaarderd wordt. Heerlijk fijne dag lieve groet margriet spijkerman
 • Lia Verwoerd

  1 jaar geleden
  Leuk om te lezen.Zelf jaren lang Kerstpakket gehad tot op de dag van vandaag weet ik nog niet van wie.Wel zo n 25 jaren Valentijns kaart gehad van mijn maatje in het leven(geen partner)19 april 2020 eerste Covid patient,ik mis het kaartje ieder jaar net zoals mijn maatje. Rust zacht mijn lief mis je iedere nog steeds.
 • M. Teevens

  1 jaar geleden
  Gezien de leeftijd van oma San zal haar Valentijn ook de jongste niet meer zijn en nu na alle commotie hebben gedacht "ik zal me maar bekend maken?" Heel lief dat hij dit al die jaren heeft gedaan. En voor oma ook fijn om te weten wie het is.
 • Puck van Iersel

  1 jaar geleden
  Echt super cute
 1. Reacties op ontgroening België: ‘Niet wegkijken bij wat er met Sanda Dia in België is gebeurd’
  15

  Reacties op ontgroe­ning België: ‘Niet wegkijken bij wat er met Sanda Dia in België is gebeurd’

  ‘De straf die is opgelegd is slechts een loslatende pleister op een wond die nooit meer heelt’ en ‘Diep respect voor Eloise van Oranje, dat ze een voor haar onbekende man aanspreekt op zijn racistische uitlatingen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 6 juni verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.