Tse Chi Lop
Volledig scherm
Tse Chi Lop © ANP/EPA/Politie

'El Chapo van Azië' hangt uitlevering boven het hoofd: 'Dit lijkt op een ontvoering’

UPDATEDe Aziatische drugsbaas Tse Chi Lop wacht mogelijk uitlevering aan Australië. Tse wordt gezien als een van de grootste drugshandelaren ter wereld en zou machtiger en rijker zijn dan de Mexicaanse El Chapo. De Rotterdamse rechtbank buigt zich nu over de zaak.

 1. Pakket met injectienaald bij Tweede Kamer bezorgd, Wilders doet aangifte

  Pakket met injectie­naald bij Tweede Kamer bezorgd, Wilders doet aangifte

  Bij de Tweede Kamer is deze week een pakketje bezorgd met daarin een injectienaald en een oproep om geld te betalen. PVV-leider Geert Wilders gaat bij de politie aangifte doen van poging tot afpersing, omdat het pakket aan hem zou zijn gericht. Het Openbaar Ministerie (OM) bevestigt dat. ,,Het OM ziet dit als een bedreiging met zware mishandeling en een poging tot afpersing en pakt het op”, laat een woordvoerder aan deze site weten.
 2. LIVE | ‘Ook VS gaan kwetsbaren derde prik geven’; Eindhovense horeca in protest tegen coronaregels
  21

  LIVE | ‘Ook VS gaan kwetsbaren derde prik geven’; Eindhoven­se horeca in protest tegen coronare­gels

  In Eindhoven hebben lokale horecaondernemers vannacht geprotesteerd tegen de strikte handhaving van de coronaregels. In de Verenigde Staten worden kwetsbaren voor het coronavirus waarschijnlijk voor een derde keer ingeënt. Reizigers die hun vakantie willen annuleren bij een negatief reisadvies moeten volgens de Consumentenbond gewoon hun geld terugkrijgen. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. Oudere berichten vind je hier.