Erik en Elja woonden tot enkele maanden geleden in Rotterdam-Hillegersberg en poseren in het ziekenhuisgedeelte van het schip. ,,Dit is de plek waar God ons wil hebben en dan is het goed.”
Volledig scherm
PREMIUM
Erik en Elja woonden tot enkele maanden geleden in Rotterdam-Hillegersberg en poseren in het ziekenhuisgedeelte van het schip. ,,Dit is de plek waar God ons wil hebben en dan is het goed.” © Frank de Roo

Elja en Erik verkochten hun huis om twee jaar lang de wereld over te reizen met een ziekenhuisschip

VideoElja en Erik lieten eind vorig jaar met hun twee kinderen alles achter wat ze hadden opgebouwd. Ze zegden hun banen op, verkochten hun huis en namen afscheid van de familie. Afgelopen weekend maakten ze een ‘spectaculaire comeback’, aan boord van het grootste ziekenhuisschip ter wereld. Daarmee varen ze binnenkort naar Afrika. ,,Dat is de plek waar God ons wil hebben.”

3 reacties

 • A.W. Helwig

  1 jaar geleden
  Iedereen die medische hulp nodig heeft, wordt op deze schepen geholpen; mensen zonder geloof en mensen met welk geloof dan ook; onderscheid wordt er niet gemaakt. Ook hoeven de mensen zich niet tot het Christendom te bekeren.
 • Roel Kok

  1 jaar geleden
  Goed bedoelde hulp maar met bijbe(l)doelingen..
 • Harri Groen

  1 jaar geleden
  Heel mooi dat mensen geholpen worden, maar de religieuze propaganda die daar bij komt trek ik minder. Veel conflicten en ellende hebben een religieuze achtergrond. Misschien moeten atheïsten ook zoiets starten. Waarbij ze mensen proberen van hun geloof af te halen, in ruil voor behandeling.