Demonstranten hangen omgekeerde Nederlandse vlaggen op aan een viaduct in de buurt van Apeldoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Demonstranten hangen omgekeerde Nederlandse vlaggen op aan een viaduct in de buurt van Apeldoorn. © Luciano De Graaf

En weer is er een demonstratie op een viaduct over de A50, maar zijn dit eigenlijk wel boeren?

Ze zwaaien naar automobilisten op de snelwegen, hopen dat die hun boodschap kunnen zien. Alles om zoveel mogelijk Nederlanders te overtuigen van hun boodschap. Deze keer op de viaducten in de buurt van Apeldoorn. Ze ondersteunen de boerenprotesten, maar boeren zijn het niet. Wie zijn het wel?

28 reacties

 • Marianne van Dijk

  1 maand geleden
  Sommige boeren hebben goed begrepen dat je met chantage, anderen in gevaar brengen en dreigen veel kunt bereiken. Je kunt er iig mee bereiken dat er weer een jarenlange ronde van gesprekken komt om Rutte cs de gelegenheid te geven om geen knoop door te hakken.
 • Nick Fonteyne

  1 maand geleden
  Dit zijn dus weer van die mensen die het protest van een ander, in dit geval de boeren, gebruiken om tegen alles aan te schoppen? Exact de reden dat de 'gele hestjes' ook nooit van de grond kwamen, we pakken een populair protest en gaan alles hier onder gooien. De oorspronkelijke boodschap vervaagt en de kracht van het protest wordt zodoende steeds zwakker. Ga de boeren steunen met hun problematiek en ga niet alles er bij betrekken wat je niet aanstaat.
 • van der Wal

  1 maand geleden
  naast de boeren heb en zijn er veel ,,simpatisanten" en dat is te begrijpen !!
 • Hans Velleman

  1 maand geleden
  Rutte 4 overspoelt Nederland met daadkracht: Hij spoelt Nederland er mee weg. In 2010 was er nog wat eigen economie, industrie en identiteit met een paar grote multinationals over, dat van 2022 ???? Enne waar brengen de Rutte 1-2-3-4 geld met welvaart in het laadje? Nu hogere prijzen, hogere schulden, hogere belastingniveaus met lagere bestedingen....en diepe gaten door economische conflicten met de Europese bevrijders van nazi Duitsland: Nb! Waar boeren een groot overlevingsaandeel in hadden
 • Koote

  1 maand geleden
  Er wordt geroepen over voldoende bewijs, zonder er 1 aan te leveren. Je zou maar kind zijn van zo'n vader en alle vaccinaties worden je onthouden, omdat papa het beter weet. Papa heeft natuurlijk wel alle vaccinaties, behalve covid natuurlijk, want toen werd papa opeens slim. En als kind krijg je dan op latere leeftijd rode hond, waterpokken, kinkhoest of mazelen, dan ben je natuurlijk wel blij met zo'n slimme vader. Domme mensen zullen nooit toegeven dat ze niet zo slim zijn.
 1. Reacties op Duitse waarnemer Russisch referendum: ‘Waarom laat hij zijn vlucht en verblijf door Rusland betalen?’
  11

  Reacties op Duitse waarnemer Russisch referendum: ‘Waarom laat hij zijn vlucht en verblijf door Rusland betalen?’

  ‘Gaat er zelfs bij energie-expert Schaller geen lampje branden dat hij wellicht voor propagandadoeleinden gebruikt wordt?’ en ‘Schitterend plaatje van Federer en Nadal met betraande ogen, hand in hand, samen op een bankje’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 28 september verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.